'Arsene Wenger, Terim'i övdü'

0
EXE RANK

Shirkov`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Shirkov`
Aslan'ın yeni transferi Eboue, kampta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başarılı oyuncu, “Arsene Wenger, Fatih Terim'den övgüyle bahsetti. Ben de Galatasaray'ı seçtim” diye konuştu.

fft1mm1498014.jpg

Galatasaray’ın Arsenal’den transfer ettiği Emmanuel Eboue, dün basın toplantısı düzenledi. Yeni takımında kendisini çok rahat hissetiğini söyleyen Fildişili yıldız, “Buraya gelmekten ve Galatasaray’da olmaktan dolayı çok mutluyum. Yeni arkadaşlarıma kolaylıkla alışacağımı düşünüyorum” dedi. Eboue, bir gazetecinin ideal mevkisiyle ilgili sorduğu soruya, “Şahsen genelde sağ bek oynamayı tercih ederim ama benim için çok fark etmiyor” cevabını verdi. Galatasaray’a transfer olmadan önce Türk futbolunu az çok tanıdığını söyleyen tecrübeli savunma oyuncusu, Sarı-Kırmızılılar’ın maç kasetlerini de izlediğini ifade etti. Eboue, transfer sürecinden de bahsederek, “Benim için Roma, Tottenham ve Galatasaray’ın ismi geçiyordu. Wenger seçimi bana bıraktığını söyledi. Ancak Fatih Terim hakkında bana çok şey anlattı, ondan övgüyle bahsetti. Gelmeden önce Kazım, Elmander ve Ujfalusi ile de görüştüm ve kararımı verdim” ifadelerini kullandı. Eboue ayrıca Arshavin’le konuştuğunda, Rus oyuncunun Galatasaray’ın kendisiyle ilgilendiğini söylediğini belirtti.

Geri