3
EXE RANK
`~DeathGate~`
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 23 Ağu 2012
- Mesajlar
- 3,549
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 31
[attachment=o1971]
Arpa şehriyelerin yarısı yağda rengi dönene kadar iyice kavrulur.
Üzerini 1 cm geceçek kadar kaynar su, tavuk suyu ve tuz eklenip kapağı kapalı olarak suyu çektirilir.
Suyunu çeken pilavın altı kapatılıp, karıştırılır.
1/2 çay bardağı kaynar su pilava katılıp kapağı kapalı şekilde 15 dakika demlendirilir.

- 1 su bardağı arpa şehriye
- 1,5 yemek kaşığı tereyağı
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- Tuz
- Kaynar su + tavuk ya da et suyu

Arpa şehriyelerin yarısı yağda rengi dönene kadar iyice kavrulur.
Üzerini 1 cm geceçek kadar kaynar su, tavuk suyu ve tuz eklenip kapağı kapalı olarak suyu çektirilir.
Suyunu çeken pilavın altı kapatılıp, karıştırılır.
1/2 çay bardağı kaynar su pilava katılıp kapağı kapalı şekilde 15 dakika demlendirilir.