17
EXE RANK
-k1nq`LioN*
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 15 Ocak 2010
- Mesajlar
- 17,143
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 32
İçindekiler:
Su ½ su bardağı,
Armut 6 orta boy,
Şeker ½ su bardağı,
Antep fıstığı 3 yemek kaşığı,
Tarçın 6 tatlı kaşığı
Yapılışı:
Besin değeri: Enerji:100 kalori, protein 2.1 gr. CHO 31 gr., kalsiyum 29 mgr., demir 0.68 mgr , A vit 95 iü., C vit 2 mgr. Kolesterol 0.
Su ½ su bardağı,
Armut 6 orta boy,
Şeker ½ su bardağı,
Antep fıstığı 3 yemek kaşığı,
Tarçın 6 tatlı kaşığı
Yapılışı:
- Armutları boyuna ikiye ayırdıktan sonra kaynayan suya ekleyin ve hafif yumuşayana dek 20 dakika pişirin sonra kevgirle çıkarın. Pişme suyuna şekeri ekleyin 2 dakika kaynatın.
- Tekrar armutları koyun, kısık ateşte yumuşayıncaya dek pişirin.
- Armutları servis tabağına alın.
- Şurubu 2–3 dakika kaynatarak koyulaştırıp armutların üzerine dökün.
- Soğutun.
- İçlerine dövülmüş fıstığı, üzerine tarçını serpin.
Besin değeri: Enerji:100 kalori, protein 2.1 gr. CHO 31 gr., kalsiyum 29 mgr., demir 0.68 mgr , A vit 95 iü., C vit 2 mgr. Kolesterol 0.