arkadaşlarımın şakası

20
EXE RANK

OttoMaNs* ;яeiz

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.com
OttoMaNs* ;яeiz
ben 20 yaşındayım şimdi size arkadaşımın ölüsü ile ilgili bir şey söyleyeceğim bir gün arkadaşım bana demiştiki gel şu inşaata bakalım niye dedim dediki onun sahibi on gün önce ölmüş. tabi parayıda vermeyince karısı inşaat yarım kalmış gel bakalım dedi onu kırmak istemedim tamam dedim inşaata girdik tabi dışarızı ZİFİRİKARANLIK çok korkuyordum ama arkadaşıma belli etmemdim arkadaşım gel yukarı çıkalım dedimişti yukarıda lamba vardiki ama ne fayda arkadaşım açmıyordu ışığı ben gittim açtımarkadaşım yukarı çıkmıştı yukarı lamba yoktu arkadaşım ohh ne güzel demişti ben gel gidelim çok korkuyorum arkadaşım demiştiki garip bir sesle niye ki aslında lamba vardı cebimde benim aklıma gelmemişti cebimdeki lambayı taktık tek orda yoktu lamba baktımki arkadaşım gene çıkmış yukarıyı ben gittiğimde lamba açıktı zaten geri kalan hepsinde açıktı arkadaşımı her yerde aradım en üst katta buldum arkası dönüktü bana bak dedim ama ne fayda arkadaşım bir anda arkamda beliri verdi bir döndüğümde gene arkası dönüktübana küsmüştü resmen ama arkadaşım 10 ay önc öldüğü aklıma gelmişti arkadaşımın benim anladığımın farkındaydın hemen önünü döndü kan vardı hep suratı resmen bunu okuyanın düşüne bilceği en korkunç suratlardan biri idi çok korkuyordum bir anda beni kucağına almıştı bir anda kanımı içti bayıldım her halde ama arkadaşımda 10 ay önce öldü dedim ya msnde arkaşıma ondan bahsediyordum bir anda ölen arkadaşımın msnsi açıldı ben annesi zannetim ama ailecek gitmişlerde tatile kimi açtığını bilmiyordum arkadaşım şimdi benim kim olduğumu biliyormusun diğer arkadaşımın msn si kapanmıştı ama genede benimle konuşabiliyordu sır verimmi bir tane (bunların hepsi yalanmış o yüz maske msn de bir şey var ona tıklıyorsun akadaşlarına kapatmış gibi gözüküyorsun) ))))))))))))))))

bişe anladıysam .....

aynen sonlarına doğru bişey anlamadım

Geri