ArkadasLar Rem Almayı dusunuyorum Ben nasıL alacagımı bıLemedım bı Yardim Etsenız ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan byCabbaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

byCabbaR

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
byCabbaR
Rem almayı dusunuyom bana 6 gb ii Bi Rem markası fılan soylermızını dd kac alam ?

Bi Soylesenız ?

DD kaç alcağını bizden değil pcnin slotuna bakarak öğreniceksin. Slotun neyse o DDR'dan alman gerekli. CPU-Z programı var. Onu indir ve RaM özelliklerin neymiş ordan bak. Ve ona uygun bir RaM al.

aynen bende ram aldım daha yeni arkadaşım bi program verdi yükledim onu ona göre bana ram buldu bende aldım sitenin ismini unuttum istediğin şekilde ödeme yaparsın 2 secenek var zaten :D kapıda ödeme var kredi kartı kargoyla yolluyolar aldım ben memnunum valla 1gb kingston

Yardımcı olabildik mi ?

bende ram almayi düşünüyorum ddr2 uyumlu olcak bide ekran kartida almak istiyom slotu agp 8x nasil bişi önerirsiniz _

2 gb'lık DDR2 Kingston ram alabilirsin. AGP slotlu ekran kartları hakkında bir bilgim yok. www.exabilgisayar.com Buradan bakabilirsin. Fiyatları gayet uygun.

verdigin siteye girmiyor kardesim sayfa görüntülenmiyor yineden saol

tmm şuanda girebiliyorum"

kardeş anakartın kaç ram destekliyor ona göre bakman gerekiyor..

kingston iyi markadır. ama dikkat et kazık yeme zaten RAM'i al kendin tak. pC'ye taktırma nolur nolmaz :)

Geri