Arkadaşlar lütfen bakın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dyer1212
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Dyer1212

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Dyer1212
Arkadaşlar nasıl oluyorda ezel gibi 1 sınıf dizi ile 3.sınıf arka sokaklar dizisi başa baş gidiyor reytinglerde facebookta 1.5 milyon hayranı var 2 milyona ulaşıyor bütün ödülleri sildi süpürdü bütün forumlarda tartışma konusu oluyor internette bütün replikleri rekor kırıyor twitter sallanıyor facede paylaşım rekorları kırıyor türkiye tarihinin en iyi kadrosunu ellerinde bulunduruyorlar yönetmenlerde dahil sonra internetten milyonlarca kişi ezeli izliyor arka sokakları 700 800 civarı ama reytinglerde başa baş ben bunu anlamıyorum yeter artık

Kardeş biz buna nasıl bi çözüm bulalım anlamadım haykırışın sadece kendine kalır bence ben sana söyleyim ki reytinglerde ha ezel 1. olmuş ha arka sokaklar ne farkederki bi kazancın mı var :)

sen bilmiyosan neden yorum yazıyosun ?

Arkadaşlar nasıl oluyorda ezel gibi 1 sınıf dizi ile 3.sınıf arka sokaklar dizisi başa baş gidiyor reytinglerde facebookta 1.5 milyon hayranı var 2 milyona ulaşıyor bütün ödülleri sildi süpürdü bütün forumlarda tartışma konusu oluyor internette bütün replikleri rekor kırıyor twitter sallanıyor facede paylaşım rekorları kırıyor türkiye tarihinin en iyi kadrosunu ellerinde bulunduruyorlar yönetmenlerde dahil sonra internetten milyonlarca kişi ezeli izliyor arka sokakları 700 800 civarı ama reytinglerde başa baş ben bunu anlamıyorum yeter artık

Bak kardeşim unutma ki Kanal D nin sahibi yani AYDIN DOĞAN bu ülkenin en güçlü insanlarında biri (ekonomik olarak) Yani her istediğini yapar.İsterse hiç izlenmeyen diiziyi reyting sıralamasıında en üste getirir.. Anladınmı ????? ;);) kafanı çalıştır biraz .. :)

Geri