Arkadaşlar ilk Cfg'm Deneyim Memnun kalacaksınız !!!

Cfg mi beğendiniz mi ?

• Evet Güzel kardeşim sağol !Devamını bekleriz xD

Oy: 4 44.4%
  • *** berbat olmuş!Sen bu işi bırak arkadaşım xD

Oy: 5 55.6%

• Kullanılan toplam oy
    9
0
EXE RANK

oflubaba61

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
oflubaba61
Evet arkadaşlar bu benim yaptığım ilk Cfg Cfgdeki bazı kodlar bana aittir diğerleri zaten tüm cfglerde olan kodlar :D
Cfg Özelliklerine gelirsek:
1-Her Yer Aydınlık
2-Anti Recoil (Mermi sekmesi çok az) Deneyin Farkı göreceksiniz !!!!
3-Taradığınızda >>>6 mermiden sonra<<< Crosshair büyümeğe başlar M4A1,AK47,Aug,SG552 ' de olumlu sonuçlar aldım !!
4-Silahlardaki damage oranlarında artış gördüm (Mesela Deagle ile kafaya 204 damage attığımı hatırlıyorum)
5-Beyler %70 %80 vs vs gibi oranlar veremem öyle birşey mümkün değil diye biliyorum fakat Default oynamama oranla daha fazla hs attığımı idda edebilirim

Evet beyler özellikler bunlardır belkide daha bir sürü özellik vardır fakat ben farkedememişimdir :D Bunlar sadece oyunda gözlemlediklerimdir.
Bu benim kullandığım 2.Cfg dir ilk Burç arkadaşımın cgsini kullanmıştım saolsun bayağı sağlam bi cfg idi xD.Cfgdeki bazı kodlar bana aittir diğer kodlar tüm cfglerde mevcuttur.Bana ait olmayan kodları bazı cfgleri indirip o cfglerden aldığım kodlardır.Kendime ait kodları İnternette uzun süre araştıramalarım sonucunda kodladım.

Evet Beyler Denemenizi İstiyorum.İyi Kötü Yorumlarınızı Bekliyorum.Yorumlarınız benim için önemlidir çünkü yorumlar olmadan başarılı olmam mümkün değildir.Umarım Beğenirsiniz :mellow::mellow:

Linkler:
Link 1: commander indir - Upload.gen.tr
Link 2:2shared - download commander.cfg.rar
Link 3:Dosya Upload - Free File Upload Site

Geri