Arkadaslar bu Rc gercekTen coq quseL qo[L]deN. oRjinaL rc Sadece 7 ye kadar FoRımda

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan defx3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

defx3

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
defx3
:001_rolleyes::001_tongue:

1- :D ozellık Lerı saymaya bılE qerek yoq o kadar guseLkı her aTTınız h$ biLek oLmasa bıLe.

HER ATTINIZ DEIL TABIKI xD ama PERFORMANS aRTısı oLucak

Link: has0 indir - Upload.gen.tr

NOT : ALINTI DEGILDIR ...........

:D ArkadasLar Orj Rc dogru

saoL :D Pc formaT yemıstı :D buLamamısTım TskLer yenıden Def

Bilek olmasa bile hs yaw ne cok sallıyonuz ya bırakın bu işleri artık Bilek yoksa Wall kullansan bile ne işe yarar ?

Adam qoLden söze gerek yok :]

Paylaşım için teşekkürler.

eyw saolsın

yha bu zırt* hıc sefmıorm Oda benı ama kardesım eger konuya sacma dıorsun yazmıcaksın [nokta] tartısacak yazı yazdıgım ıcın uzgunum..

Paylasım için teşekkürler..

Adaş'ın söyledigi çok doğru..Laf Etmeyin..Bilek olmadan hs cart curt.. :)

yha bu zırt* hıc sefmıorm Oda benı ama kardesım eger konuya sacma dıorsun yazmıcaksın [nokta] tartısacak yazı yazdıgım ıcın uzgunum..
Tatışmaya girmek istemiyorum ama Çok sallıyonuz boş işler işte neyse
qL..

zırT kareds vbenm LE pLomıge gırme konuyu aCan def onunLa Konus yha cocuk 13 yasında bıraz oLgun davranın...... Tamam hakLı oLabıLırsın ama her konuya da maydonoz oLma

BUNU DEDIGIM ICIN OZUR DILERIM ZIRT* Kusra bakma..

Tamam yha pff Ayda yıLda bı Rc koydum onunda ıcıne varya Tamam hakLısınız Aim fln yoq Tamam zırt hakLsın...... İfade edemıorm bıseyLEr yazıcam ama yazamıorm :(

Hem laf atıyosun hem özür diliyosun sus artık boş boş konusmayın ya adam orda demiş Bilek olmasa bile hs bırakın bu işleri artık cs oynamayın yada siz

la indiriom bi sure sonra ınmıo aq nasıl admınsın sen şikayet ediyimmi seni :@

eyv saol kardesm paylasımlarının dvmnı dilerm

inmiyo yanlız :S

Geri