Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar öncelikle Selamun Aleyküm ... Benim cfg'de deagle ayarları biraz kötü de sizden rica etsem sağlam deagle kodu olan varsa atabilir mi ? Şimdiden teşekkür ederim ...
kardeş demek istediğim şu : benim cfg'deki deagle fazla damage vurmuyo + öyle bi şey ki istediğim gibi adam vuramıyorum usp öyle değil mesela onunla istediğim gibi oynuyorum damage vuruyorum ama deagle öyle değil . Belki cfg'den kaynaklanıyodur o yüzden deagle ayarları lazım bana ...
Zaten Bu forum'da Cfg paylaşımı olmasa kimse ilgilenmez foruma kayıt olanlar sadece reklam için kendi cfglerini satmak için kayıt oluyor bun'dan ne mantık çıkartabiliriz ? size açık açık anlatayım CS'nin ömrü kaç yıl kaldı biliyomusunuz ? siz burda ona buna cfg vereceğiniz yerde oyunu kalkındırmaya çalışın istatistikler düştü siz böyle devam edin ben çok derin mevzular'da çalışıyorum 1 ay önce 60 bin küsür olan oyuncu sayısı 1 günde 10 bin kişi düştü yani 50 bin oldu siz şimdi burda cfg paylaşarak iyi bişey mi yaptığınızı sanıyorsunuz ben neden sizin yorumlarınıza cevap yazıyorum bunuda bilmiyorsunuz değil mi ? ben burda sizlere eşitlik derken oyun orda oyuncu mağduru durumuna geldi şuanda oyunun ömründen 1 yıl gidiyor oyuncu kayıpları arttı 50 bin kaldı ? hostinglerin en az yüzde %10'u kapandı hile,cfg, türü şeyler oyunda arttı artık normal oynuyan def kasan sadece yurt dışı oyuncuları sadece cfg türkiyede var Agn diye biri cfg diye ortaya bişey attı sizde onun gibi mi olmaya çalışıyorsunuz ? iyi bişey mi şimdi bu yaptığınız yazık ediyorsunuz oyuna şimdi burda benim yerimde olsanız ağlarsanız çünki oyunda acayip düşüşler var ? herkes başka oyunlara gidiyor bak bir ara cod mw 3 çıktı oyuncu sayısı acayip yükseldi cs düşüşte siz hala kendinizi kanıtlamaya çalışın sonumuz hiç iyi değil bitirdiniz gerçi oyunu ama yapacak bişey yok sizlerin gözünde deli muamelesi görsemde ona üzülmüyorum üzüldüğüm şey oyunun bitmesi gözünüz aydın oyundan 10 bin kişi düştü kalmadı artık oyunyanların %99'u hile cfg kendini kanıtlamaya çalışan Agn kopyaları çıktı ortaya size bir gerçek söyliyeyim mi o adam aslınca cfg falan yapmıyor sadece kafasın'dan uyduruyor ordaki kodları araştırın bakalım hangileri mantıklı ve düzgün çıkacak ? yazık.