ArkadaşLar bi bakar mısınız ?

0
EXE RANK

optimus033

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
optimus033

ÖnceLikLe seLamun aLeyküm arkadaşLar . ArkadaşLar sizden bi şey rica edeceğim . Benim biLgisayarım 3 ayLık faLan ama ekran kartından doLayı da Open gL oynayamıyorum . Mecburen 3D de oynuyorum . Bu yüzden bazı cfg'Ler oLmuyor mermiLer çok sekiyo . Bu yüzden sizden ricam . Bana önerebiLeceğiniz sağLam işe yarar bi cfg varsa Lütfen yardımcı oLur musunuz ? ArkadaşLar vaLLa sırf bu yüzden cs'den soğudum ya :) En kısa zamanda yardımLarınızı bekLiyorum . Eğer msn isteyen oLursa msn adresimi veririm . Şimdiden hepinize teşekkür ederim ...

Güzel arkadaşım burda cfg istiyeceğine ekran kartını değiştir rahat rahat oyna :) Öyle değilmi ama.

kardeşim kusura bakma vaLLa bi cs için de daha yeni biLgisayara gidip de parça faLan aLamam .

Ekran Kartı almana gerek yk , kuran arkadaş kuramamıştır eksiklik olduğundan dolayı opengL oynayamıyorsun.

Ekran kartı Modelinin Güncel Driver'ini bulup kurarsan opengL'de oynarsın

kolay gelsin

kardes aynı sorun bendede vardı netten ati ekran kartını indirdim sorun felan kalmadı :)

KARDESIM BENDEDE AYNI SORUN VARDI W7 DE ZIRT KARDESIM SAGOLSN GUNCEL DRIWER LInk verdı bende ındırdım sorun fılan kalmadı :) İstersen bi bilgisayarcıdaan yardım almayı tavsıye ederım

vaLLa arkadaşLar iyi güzeL söyLüyorsunuz ama benim biLgisayarı da bi biLgisayarcı abi geLip kurmuştu . Benim biLgisayar windows 7 32 bit - ekran kartı da NVDİA

Geri