Arkadaslalar Buyrun Sizle paylasmak ıstedım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan csbaran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

csbaran

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
csbaran
arKadaslar bugun aksam 6 da mechulle sexafon yane gokan ile mami ws dediler bizde eyw dedik

yaptık neyse iste yaptık sexafonu 30 22 mechulude 20 15 e aldım arkadaslar sonra ayıpdır

memet kendi cfg sine bakmıo bana tuttu aim dedi resim atayım cam acayım ordan izle dedim

islerine gelmediler sadece cfg emden baska bisi yok dedim sonra gene gokhan eyw dedi

serwer den ayrıldı mami yane sexafon kufur ederek serwerden cıktı aklıma gelmedi ss almak ama

sahitler war yane

Ama belki konu kıtlenecek ama bunu duymalarını cok ısdedım admın bey. teşekkurler netbilgini ...!

Kes Sadece Watch ... ! Gidin ınanmayan kendılerıne sorsun ...

Video yada ss alman guzeL olurdu kardesim

lan baran uza qit sexafon seni tk aLır MechuL^de arkadasım noob noob konusma sen daha cs oynamayı bılmıorsun cfg acıpta oynuorsun yemıo galıba def ? o adamlar senın 1 yılda kastıgın rank ı 3 gunde kasıorlar sacma sacma konusma !

onlar sanki def mechul kac tane cfg werıo benm cfgm yok kıng cfg fıs 2sıde

Baran BiLqi iciN SaqoL Ama Movie weya SS oLsaydı Daha iLqi Cekici oLurdu.

cekemedım ama wallahı bak kuran carpsınkı dıom size ... !

Dmm Sana Hatim İndir Demedik Sadece SS Koyduk Dedik xD

ulan sexafon la mechulu bılmesek yalandan bızı ayak ustunde goturucek hadı mechul belkı ama sexafonu sen nasııl yenıcen lan lamer? bırde kuran carpsın dıor carpılıcak bir qün alla alla. senın sexafon we mechulu yenmen ıcın aım 3d omega acman lazım kı onlarda ya war ya yok sende oda bellı deqıl sen o adamları def yenersen bu bu forumuda bu cs'ide bırakırım..

Banada birazZ SaLLayavaqanza bi olay qibi qeldi !

Walla Bana Biraz Değil Tumden Sallıyor MechuL^ u bılmem ama sexafonu sen s.kdimsene yenemezsin onu yenmen ıcın ya karsında onun fakesi yada sende aim hack olması lazım.. qi aim hack olsa real sexafonu sen gene yenemezsin. ki ole bı mewzu olsa sexafonu yensen direk ss alırsın yara record. bole konuları gundemde kalmak ıcın acmayın lutfen yalan atmayı. KONU KİLİT PLS.

Sexafon kimse madem bu kadar kinq madem yenmek için 3d omega ws ws. gerekli özelden msn yazsın Hltw dahi sokarım onun ezilişini görmeniz için Gereksiz yorumda yapmayın sexafon kinqofcs kasan cfg master'dır.

Sexafon kimse madem bu kadar kinq madem yenmek için 3d omega ws ws. gerekli özelden msn yazsın Hltw dahi sokarım onun ezilişini görmeniz için Gereksiz yorumda yapmayın sexafon kinqofcs kasan cfg master'dır.
Bende bu arkadaşa katiliyorum

Arkadaşlar Barann Anlattıkları Dogrumu Yanlısmı Bılmem Ama Eger Dogruysa Sunu Bılınkı Baranın Foto Cekmemesının Tek Nedeni Boyle bı ws Yaparken Baranın Hile Açmasıdırr Yoksa Böyle bir ws de SS Alınmazmı Sizce.. FOruma Konu Açmayı Dusunen Adam Ss Almayı Dusunemez Die bişi Yok. ki Senın salladıgını War sayıyoruz Baran sen sexafon we mechul^u yeneck kadar qelısık degılsın ayrıca mechul^ senı farkla yendıkten ertesı qun sonra mechul^u yendım dıe konu acıosun cok anlamsız we sexafonu da yenmen Aşırı derece ZOR !.

gerizekalı adamın cfg master olduugnu nerden bılıon ? adamda bılek yok adam cfq master ? adam oynmayı bılıo adam da bilek war işte daha neyı kabullenemıorsunda qelmişsin burda adama cfq master dıorsun .. ?

bakın gıdın bunu gokhanada sorun gıdın memet yane sexafonada sorun gordunuz zaman ;) size werecegı cevapı duyarsınız yada gıdın sorun yane ben yalan lfn atmıyorum ... ALLAH SAHİDİMDİRKİİ...

gidin kendılerıne sorun size werecekelrı cevap benımkısı ıle deıgısmez ... ! gidin sorun yada onun mahellesındekı Oguz war Slavee oda ızlıodu yada Puffy war oda ws ı ızlıordu msn ekleyın davet edeyım

Walla Bana Biraz Değil Tumden Sallıyor MechuL^ u bılmem ama sexafonu sen s.kdimsene yenemezsin onu yenmen ıcın ya karsında onun fakesi yada sende aim hack olması lazım.. qi aim hack olsa real sexafonu sen gene yenemezsin. ki ole bı mewzu olsa sexafonu yensen direk ss alırsın yara record. bole konuları gundemde kalmak ıcın acmayın lutfen yalan atmayı. KONU KİLİT PLS.

qörende Sexafondan deil de 3d morqandan bahsediyon sancak aım olsa yenemessin falan bu kadar olmaz pes xS oda insan sonuçta

GüzeL aferin k1nq'e ..

Katılıyorum kardes sana

Geri