10
EXE RANK
By.BuRkay
Fexe Kullanıcısı
- Web sitesi
- www.netbilgini.com

"Alex'i değil, Arda'yı beğeniyorum. Onu isterim ama gelmez. Federasyon bana göre iyi gidiyor"
Arda'yı isterim
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, D Spor'da Aydın Cingöz'ün sunduğu "Açık Açık" programında çarpıcı açıklamalar yaptı. En beğendiği oyuncunun Arda Turan olduğunu ifade eden Şener, "Bence Alex'ten daha iyi, ama bize gelmez" dedi. MHK ve federasyon ile ilgili de konuşan başkan, "İstesek TFF ve MHK'yı görevden alırız. Ama bu çözüm değil. Bana göre federasyon iyi gidiyor" ifadesini kullandı.
GÜNEŞ TAM YETKİLİ
"Şenol Güneş imza attıktan sonra üzerimizden yük kalktı" yorumunu yapan Şener, "Şenol hocayla ilk maçımızı kazanmak bizi ayrıca mutlu etti. Tam yetki ile göreve geldi. İlk işi de Song'u kaptan yapmak oldu. Seul ile mukavelesi olmasa sezon başında zaten gelecekti. Olmayınca Broos'u getirdik. Broos'un CV'sini inceleyin, bugün yine takıma alırsınız. Eriksson ise burayı uzak buldu diye gelmedi" dedi.
BROOS'A YAKIŞMADI
Hugo Broos'un Belçika'da yaptığı açıklamalara da değinen Şener, "İşine karıştığımızı iddia etmiş. Karışsak, takımı çift forvetle oynatırdı. Alanzinho hep oynardı. 'Ezana alışamadım' demesini yadırgadım. Belçika'da bunları söylemiş. Tecrübesine ve yaşına hiç yakıştıramadım. Trabzon 3 maç üst üste yenilgiyi kaldıramaz. Kaybettiğimiz Kasımpaşa maçını izlerken yaşadıklarımı bir ben bilirim" diye konuştu.
YATTARA'YA KIRGINIM
Yattara'ya oynamadığı için kırgın olduğunu da söyleyen Şener, "Durumu hâlâ belli değil. Bunun için İngiltere'ye gönderdik" dedi. Şampiyonluk için Fenerbahçe maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini vurgulayan başkan, "Sezon başında 'Fenerbahçe ve Galatasaray şampiyon olur' diyenler, yorumculuktan istifa etsin" şeklinde konuşurken, borçların abartılmaması gerektiğini de dile getirdi.