Arda isyanı!

15
EXE RANK

-AUXERRE. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AUXERRE. `
fft1mm837848.jpg

[SIZE=+0][/SIZE]1 Birileri çıkıp bana Lionel Messi’yi soruyor, ‘Tartışmasız dünyanın en iyi futbolcusu’ diyorum. Ama yine de beni yıpratmak için ısrarla ikimizin kıyaslaması yapılıyor.

2 Başka takımlarda ne kaoslar yaşanıyor ama üzerine gidilmiyor. Bizde her şey normal, yine de Elano’ya durduk yerde, ‘Seks partisinde sen de var mıydın’ diye soruluyor.

3 Bugüne kadar oyuncular olarak bu tür yaklaşımlara hiç sesimizi çıkarmadık. Ama artık takımı olumsuz etkileyecek bu tür girişimlere karşı cevap hakkımızı kullanacağız.

Medyada yapılan haber ve yorumları kasıtlı bulduğunu söyleyen Sarı-Kırmızılılar’ın genç Kaptanı, “Düşünün... Birileri çıkıp bana Messi’yi soruyor, yanıtım “Tartışmasız dünyanın en iyi futbolcusu’ şeklinde oluyor. Kaldı ki, futbol yaşantımın hiçbir anında kendimi Arjantinli futbolcuyla kıyaslamadım. Ama bu cevabıma karşın, ardından yine de ısrarla ikimizin kıyaslaması yapılıyor ve arkamdan sallanıyor. Bazıları daha da ileri giderek, eğer doğruysa Messi ile konuşuyor ve sonra ‘Messi Arda’yı tanımıyor, Tuncay’ı tanıyor’ diye haber yapıyor. Bunların tümü yıpratma amaçlıdır. Bizi sık sık taraftarla karşı karşıya getirmeye çalışıyorlar” görüşünü dile getirdi.

İnanın melek gibi takımız
Arda Turan, “Ayrıca bizde kaos yok. Melek gibi takımız. Hiçbir sorunumuz yok. Ama yine ısrarla olumsuz bir hava varmış gibi yansıtılmaya çalışılıyor. Oysa başka kulüplerde ne olaylar, ne kaoslar oluyor. Bunların üstüne gidilmiyor. Bize gelince tam tersi bir uygulama ile karşılaşıyoruz. Biri çıkmış Elano’ya ‘seks partisinde sen de var mıydın’ diye soru soruyor. Neden Galatasaray’ı her fırsatta yıpratmaya çalışıyorlar, anlamıyorum. Halbuki ben ve arkadaşlarım her fırsatta medya mensuplarına her türlü yardımı yapmaya çalışıyoruz” diyerek, noktayı şöyle koydu:

Bundan sonra susmayacağız
“Doğal olarak ufak tefek olaylar her yerde olduğu gibi bizde de yaşanıyor, ama hepsi o kadar. Geçip gidiyor ve tatlıya bağlanıyor. Takımımızda inanılmaz bir arkadaşlık ve dayanışma var. Bütün takım olarak sadece ligin ikinci yarısında kazanacağımız şampiyonlukları düşünüyoruz. Bugüne kadar oyuncular olarak bu tür davranışlara hiç ses çıkarmadık. Ama artık takımı olumsuz etkileyecek girişimler karşısında susmayacağız ve cevap hakkımızı kullanacağız.”

counthighlight.ashx

Geri