20
EXE RANK
Method
Fexe Kullanıcısı
189 Dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak olan internet tabletinin satışlarına çok kısa bir süreç içerisinde başlanılması bekleniyor.
Global pazarın en önemli üreticilerinden birisi olmayı başaran Fransa merkezli elektronik üretici firması Archos, ardı ardına tanıtımını gerçekleştirdiği internet tableti modelleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Firma 1.5 GHz frekans hızında görev üstlenen mobil işlemcili ve Android OS işletim sisteminin 2.1 sürümünü baz alan Arnova 10 modelinin kamuoyuna lansmanını gün içerisinde gerçekleştirdi.
Archos’un geliştirdiği Arnova 10 isimli modelin içerdiği teknik özelliklerse şöyle;
• 10.1 inç genişliğinde ve 1024 x 600 piksel çözünürlüğünde resesif dokunmatik ekran,
• Google’ın geliştirdiği Android OS 2.1 işletim sistemi,
• Rockchip’in geliştirdiği RK2818 isimli 1.5 GHz frekans hızında görev üstlenen mobil işlemci,
• 4 Gigabayt kapasitesindeki yerleşik depolama alanı,
• MicroSD kart yuvası ile 32 Gigabayt arttırılabilir desteği,
• Kablosuz ağ erişimleri için 802.11n b/g desteği,
• Sensörü, VGA çözünürlüğünde kamer ve 720p video oynatma yeteneği
Global pazarın en önemli üreticilerinden birisi olmayı başaran Fransa merkezli elektronik üretici firması Archos, ardı ardına tanıtımını gerçekleştirdiği internet tableti modelleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Firma 1.5 GHz frekans hızında görev üstlenen mobil işlemcili ve Android OS işletim sisteminin 2.1 sürümünü baz alan Arnova 10 modelinin kamuoyuna lansmanını gün içerisinde gerçekleştirdi.
Archos’un geliştirdiği Arnova 10 isimli modelin içerdiği teknik özelliklerse şöyle;
• 10.1 inç genişliğinde ve 1024 x 600 piksel çözünürlüğünde resesif dokunmatik ekran,
• Google’ın geliştirdiği Android OS 2.1 işletim sistemi,
• Rockchip’in geliştirdiği RK2818 isimli 1.5 GHz frekans hızında görev üstlenen mobil işlemci,
• 4 Gigabayt kapasitesindeki yerleşik depolama alanı,
• MicroSD kart yuvası ile 32 Gigabayt arttırılabilir desteği,
• Kablosuz ağ erişimleri için 802.11n b/g desteği,
• Sensörü, VGA çözünürlüğünde kamer ve 720p video oynatma yeteneği