archLove'killed ~ (Yasin Gürbüz) - ak47dubblemaster movie CFG

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sinclar.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

sinclar.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
sinclar.
dneyın beyler on numara sekme yok el yapımı bu sefer . + ızleyenler recoıl dıyıcek bundan emınım . .

TeşekkürLer :)

Thanks Yasin.

moviedeki cfg değiL. orda cross mavi cfgnin içinde bind "MOUSE1" "+attack; adjust_crosshair" komutu war. fake cfgLer koymayın arkadaş. :@

edıt baskası brader ben deılım kullanılarn cfg bu

TşekkurLer.

[quote="~w[o]e ` k']moviedeki cfg değiL. orda cross mavi cfgnin içinde bind "MOUSE1" "+attack; adjust_crosshair" komutu war. fake cfgLer koymayın arkadaş. :@[/QUOTE]

Aynen kardeşim katıLıyorum sana.Bu cfg fakedir sakın indirmeyin arkadaşlar.Videodaki cross rengi sabit ama koyduğu cfg de cross rengi her bastığında değişiyor.Hadi dedim belki o kullanan arkadaş sabitlemiştir deneyeyim dedim fakat resmen 30 dk kastım ve kendimi mükemmel olmasada iyi bir player olarak görüyorum fakat benim önceki kullandığım cfglerin yanından bile geçmiyor.Berbat birşey.Bence fake.Yinede size kalmış.İster indirir ister indirmezsiniz.İnsanları kek yerinde koymayın!

TeşekkürLer

sna fıkrını soran olmadı arkadaslar ıstedı bızde koyduk benı delırtme :@

Aynen kardeşim katıLıyorum sana.Bu cfg fakedir sakın indirmeyin arkadaşlar.Videodaki cross rengi sabit ama koyduğu cfg de cross rengi her bastığında değişiyor.Hadi dedim belki o kullanan arkadaş sabitlemiştir deneyeyim dedim fakat resmen 30 dk kastım ve kendimi mükemmel olmasada iyi bir player olarak görüyorum fakat benim önceki kullandığım cfglerin yanından bile geçmiyor.Berbat birşey.Bence fake.Yinede size kalmış.İster indirir ister indirmezsiniz.İnsanları kek yerinde koymayın!
herşey Cfg değildir kardeşim bileği olan herkes her türlü kasar.paylasım için Teşekkürler bu arada !

Teşekkürler :)

saol gardaş

n.p gardaş.

link pert kardeşim yeniden link koyarmsn

Link konuya eklenmiştir.#

İyi forumlar..

Geri