Arapsaçı!

4
EXE RANK

Faik Küçükali

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Faik Küçükali
Başkent'te dün sıcak saatler yaşandı. Transferin gözde ismi Turgut Doğan Şahin'in kaçırıldığı haberi gündeme damgasını vurdu. Ankaragücü'nde başkan Sami Altınyuva ile teknik direktör Hakan Kutlu, bu oyuncunun transferi konusunda birbirine düştü.Ankaragücü’nde yaşananlar ‘yok artık’ dedirtmeye devam ediyor... Sarı-Lacivertliler’de dün de transferin gözde ismi Turgut Doğan Şahin’le ilgili çarpıcı gelişmeler yaşandı. FANATİK, yaşananları tüm detaylarıyla yazdı. İşte Başkent’teki sıcak gelişmeler: Ankaragücü’nün sağ kanatta görev yapan yıldız oyuncusuyla devre arasında Galatasaray, Trabzonspor, Bursaspor, Antalya
ve
Gaziantepspor’un ilgilendiği ortaya çıktı. Oyuncunun alacakları için noter aracılığıyla kulübe çektiği ihtar süresinin dolmasına 1 gün kala Onursal Başkan Cemal Aydın ortaya çıktı. Sözleşmesi sona erecek olan Turgut’un serbest kalmaması için Aydın 275 bin TL’yi futbolcunun hesabına yatırdı.
Melih Gökçek takipteydi

Başkent ekibindeki gelişmeleri takip eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de ilginç açıklamalar yapmış ve twitterdaki hesabından şu mesajı yazmıştı: “Ankaragücü’nün sadece Turgut’un parasını ödemesinde bir tuhaflık olduğunu anlamıştım. Şimdiden Galatasaray’ı ve kamuoyunu uyarıyorum. Bu olayın peşini kesinlikle bırakmayız.”
Başkana büyük darbeBeşiktaş ile önceki gün oynanan karşılaşmadan sonra bir açıklama yapan teknik direktör Hakan Kutlu, Turgut’un transferi için Gaziantepspor ile yapılan protokole isyan etti. Gaziantepspor ile anlaşan Başkan Sami Altınyuva, genç futbolcunun transferi hakkında yönetici Mehmet Ural’a 10 gün önce verdiği kulüplerle görüşme yetkisini iptal etti. Genç futbolcunun transferinde tek başına hareket etmeye çalışan Altınyuva, yönetim kurulu engeline takıldı. Genç başkanın, transferden gelecek parayı kulüpten alacağına karşılık tahsil etmesinin önünün kesilmesi için kulübün tüzüğünün işletildiği iddia edildi.Kaçırıldı, antrenmana çıkamadı Gaziantepspor ile Altınyuva arasında yapılan protokole göre 3 gün içinde sözleşme imzalanmazsa transferin gerçekleşmeyeceği maddesi olduğu belirtildi. Ankaragücü Yönetimi, Altınyuva’nın yetkilerinin iptal edilmesinden sonra ikinci hamlesini yaptı. Gaziantepspor’a imza atmaması için Ankaragücü Menaceri Hikmet Hancıoğlu’nun genç futbolcuyu Beşiktaş maçının akşamı kaçırdığı gündeme bomba gibi düştü. Hancıoğlu’nun genç oyuncuyu herkesten habersiz bir otelde sakladığı belirtildi. Hikmet Hancıoğlu ile birlikte kalan Turgut, takımın dünkü antrenmanına da çıkamadı.Gaziantep açıkladı ama...Bu gelişmelerin ardından Gaziantepspor, resmi internet sitesinden bir açıklama yaparak, Turgut Doğan Şahin’i transfer ettiklerini bildirdi. Ancak daha sonra NTV Spor’a telefonla konuk olan Turgut, “Henüz hiç bir takıma imza atmadım. Kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğim. Tercihim üç büyükler” diyerek, Kırmızı-Siyahlılar’ı bir anlamda yalanladı.Altınyuva: Suç duyurusunda bulunacağımTurgut Doğan Şahin’le ilgili yaşananlarla ilgili imza yetkisi alınan Ankaragücü Başkanı Sami Altınyuva, çok çarpıcı sözler sarfetti. Yetkisinin alındığından geç haberi olduğunu belirten Altınyuva, “Turgut’un ortaya çıkmaması halinde Cemal Aydın ile Hikmet Hancıoğlu hakkında ‘adam kaçırmak’ gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Çocuğun ailesi, sevgilisi, arkadaşları merak etmiş hepsi beni aradı. Turgut’un nerede olduğunu kimse bilmiyor. Turgut, Gaziantepspor ile görüşüp anlaştı. Biz de futbolcumuzun anlaşmasının ardından Gaziantepspor ile masaya oturduk mutabakata vardık. Ancak şimdi futbolcumuz ortalıkta yok” açıklamasını yaptı.

Geri