Kullanıcı

- Favori Oyun
- Meslek
- Discord
- İsim

APK Downloader – Download APK files from Android Market to PC
Son Güncelleme 19 Mayıs : Bu işlemi kullanıcaksınız öncelikle bilgisayarınızda chrome 19 olmalı eğer değilse geçmeniz gerekmektedir. Bu işlemi yapabilmek için öncelikle --allow-running-insecure-content adlı komutu eklememiz gerekir. Bu İşlemi Chrome Simgesine sağ tıklayarak yapıcaz ayrıntılı bilgiyi aşağıda vericem.
İlk Olarak: Bu proje kişisel ihtiyaçlar için yapılmıştır. Bu korsan için bir araç değildir. Bunu Nasıl Kullanıcağınız size kalmış birşey.
Bu APK Downloader Kendi Orjinal Websitesinden Alınmıştır.
Bu İşlem için risk size aittir. Hesaplarınız Hakkında Hiçbir Sorumluluk Kabul Etmeyiz.

APK Downloader Android Market üzerinden bilgisayarınıza Android APK dosya indirmenize izin veren bir Google Chrome uzantısıdır
Nasıl Yapıldığı Hakkında Aşağıdan Bilgi Edinebilirsiniz:
[video=youtube]
İndirin Ve Yükleyin: [COLOR=#cd4517]APK Downloader 1.2.1[/COLOR] *RİSK SİZE AİTTİR*
Gereksinim: Chrome 17 ve Sonrası
* Kullanmaya başlamadan önce bu talimatı okuyun ve takip edin, aksi taktirde çalışmayacaktır! *
Yüklü APK Downloader sonra, şu adımları izlemeniz gerekmektedir.
I. SSL hata uyarılarını devre dışı bırakma
Bu adımı yapmazsanız, işinizi uzatırsınız. İŞİNİ UZATMA ASLA.
Talimat Aşağıdaki Windows Kullanıcıları içindir. For OS X and Linux kulllanıcıları için, lütfen [COLOR=#cd4517]this post[/COLOR] talimatı okuyunuz ( replace --remote-debugging-port=9222 bu işlemi yapınız daha sonra bunu --ignore-certificate-errors )

1.Chrome simgesine sağ tıklayıp "özellikler" diyelim.
2. Kısayol Sekmesini Geçin. Hedef sekmesine yandaki kodu ekleyeceğiz [boşluk]--ignore-certificate-errors[boşluk]--allow-running-insecure-content bunları ekledikten sonra tamam diyerek buradaki işimizi tamamladık.
NOT: Boşluk yazılan yerlere gerçekten boşluk bırakacaksınız.
Bunun Gibi Birşey Olacaktır:
C:\…\chrome.exe --ignore-certificate-errors --allow-running-insecure-content veya “C:\…\chrome.exe” --ignore-certificate-errors --allow-running-insecure-content
Chrome Kapatın Kısayolu ile yeniden açın.
3. APK Downloader Seçenekleri sayfasını açın. Ekranınızın sağ resim (uyarı kutusu gitti) gibi görünüyor, o zaman başarıyla SSL hata uyarıları devre dışı

II. Seçenekler sayfasında e-posta ve cihaz kimliği girin
1. E-posta ve Aygıt Kimliği almak için iki yol vardır
a. Kolay Yolu: Bu [COLOR=#cd4517]Device ID[/COLOR] yüklemek, size e-postalarınızı ve Device ID gösterecektir
b. Zor Yolu: Açık arama tuşları, çağrı * # * # 8255 # * # * (8255 = KONUŞ). O "GTalk Service Monitor" açılacak, JID ve Device ID ile başlayan satırlar bulabilirsiniz. E-posta JID ve cihazınızın kimliği bir dizge olduğunu görüceksiniz
Örneğin: android-1234567890abcdef gösterir, sonra da aygıt kimliği 1234567890abcdef olduğunu
Rastgele e-posta veya cihaz ID yazmayın, çalışmaz
2. Lütfen e-posta şifrenizi girin, ardından Giriş tuşuna basın. Eğer herşey yolunda ise, şimdi APK Downloader kullanabilirsiniz
III. Kullanmaya Başlayın
Yukarıdaki bitmiş iki adım sonra, APK Downloader kullanmaya başlayabilirsiniz. [COLOR=#cd4517]Android Market[/COLOR],i açın ve bedava içeriklere girin ve bakın ( örneğin: [COLOR=#cd4517]Simple Text[/COLOR] ), sonra (bkz. resim) adres çubuğunda APK Downloader simgesine basın

IV. SSS:
- Android Market en ToS karşı mıdır? - Ben öyle korkuyorum. Daha fazla bilgi için Bölüm 3.3 'okuyunuz. Yani yine kendi risk.
- Seçenekler sayfasında nerede?
- Araç çubuğundaki Anahtarı simgesine tıklayın, Tools -> Eklentiler. APK Downloader bulun. Açıklamasını sonunda, Seçenek sayfasına bir bağlantı göreceksiniz. - Neden e-posta, şifre ve aygıt kimliği girmek için var? Saklayın veya başka bir yere Şifremi gönderiyor mu?
- Uzantısı sadece bilgisayarınızda, Krom Yerel depolama alanındaki e-posta, aygıt kimliği ve Android Market çerez saklar. Android Market çerez elde edebilmek için, https://www.google.com/accounts/ClientLogin adresinden giriş için e-posta ve şifre gerekiyor. Yükleme tamamlandıktan sonra, şifre saklanmaz, e-posta Seçenekleri sayfasında görüntülemek saklanır, Aygıt kimliği ve Çerez sonraki istekleri için saklanır. Ben başka sitelere bu bilgi göndermez. - Neden sadece uzantısı bir hesap koymayın, bu yüzden bizim bilgi kullanmak zorunda değil mi?- Bu bizim gibi geliştiriciler için kullanıcılar için iyi, ama değil. Örneğin, 1000 kullanıcıları aynı app indirmek zaman, sadece 1 sayar
- Neden ilk SSL hata uyarıları devre dışı bırakmak gerekiyor?- Bu eklenti https://android.clients.google.com/market/api/ApiRequest veri göndermek gerekiyor. Bu uyarıyı devre dışı bırakmazsanız, Chrome, bir hata sayfası görüntüler ve bu yayım çalışması yapmak için bir yolu yoktur.
- SSL hata uyarıları devre dışı bırakmak için güvenli midir?
- - Eğer ne yaptığınızı biliyorsanız eğer güvenli. Sadece SSL uyarıları devre dışı Lütfen dikkat, SSL protokolü devre dışı.
- Ama iki ayrı Chrome kısayolları oluşturmanız gerekir öneririz. Ile Bir ve biri olmadan - ignore-sertifika hataları bayrağı.
- Yine, bizim bilgi topluyoruz?- Kullanıcıların bilgi toplayarak belaya istemiyorum, bu yüzden herhangi bir şekilde ona sahip olmak için çalışın. Ben topluyorum tek şey uygulamaları kullanıcılar tarafından yüklenen budur. Bu konuda emin olmak için kaynak kodunu görüntüleyebilirsiniz.
- O benim ülkemde mevcut değil ya da benim cihazla uyumlu değildir uygulamalar indirebilir miyim?- Bu T-Mobile operatörü kodu kullanır, çünkü cevabı, evet.
- Bu ücretli uygulamalar indirebilir miyim?- Hayır, elbette değil, sen önce oturum hesabı ile satın sürece. Bu korsan için bir araç değil unutmayın.
- Neden bu uzatma yapabilirim?- Ben bir Android geliştirici yaşıyorum. Benim yeni bir proje üzerinde çalışırken, ben Android Market üzerinde bazı uygulamalar koda dönüştürmek zorunda. Ne zaman bir koda dönüştürmek istiyorum, benim telefonunuza indirmeniz sdcard için yedek Astro kullanmak, PC telefon bağlamak zorunda, sonra apk dosyasını kopyalayın. Ben tekrar tekrar üzerinden yapmak ve var çünkü gerçekten çok uzun ve bana acı veren, var. Ben bu fikir geldi bu yüzden.
V. Yapılan Değişiklikler:
- 1.2.1:03/07/2012
- Switches from android.market.com to play.google.com
- 1.2:02/27/2012
- Ücretli uygulamalar düğmesine indirmek devre dışı
- Yeni özellik: Değişim sim operatörü
- 1.0:02/24/2012
- İlk sürümü

Kullanıcı

- Favori Oyun
- Meslek
- Discord