1
EXE RANK
-aLp'eren .)
Fexe Kullanıcısı
Vereceğim kodu kopyalayın ve bir notepad açıp yapıştırın(Bilmeyenler için notepad: Başlat>Programlar>Donatılar>Notdefteri). Kaydet deyip adını herhengibi şey koyun örnek:'' readme ''
Sonra kaydet deyin, anti-virus ünüz kaydet dediğiniz anda uyarırsa çok seri,kaydettiğiniz yerden çift tıklayarak açınca bulursa da seri, gene bulamazsa dosyanın adını .com ekleyin sonra çift tıklayın
Buna rağman bulamazsa sorun olabilir...
Kopyalanacak yazı:
X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*
Not-1:Yazıda sorun yok, buraya koymadan önce kendim denedim ve anti-virus üm(NOD32) alarm verdi.
Not-2:Bu yazı sadece anti-virus ünüzün nekadar seri bulduğunu gösterir, veri tabanı güncel olmayan anti-virus lerde bulabilir.
Not-3:Virüs test amaçlıdır, bilgisayarınıza zarar vermez
Sonra kaydet deyin, anti-virus ünüz kaydet dediğiniz anda uyarırsa çok seri,kaydettiğiniz yerden çift tıklayarak açınca bulursa da seri, gene bulamazsa dosyanın adını .com ekleyin sonra çift tıklayın
Buna rağman bulamazsa sorun olabilir...
Kopyalanacak yazı:
X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*
Not-1:Yazıda sorun yok, buraya koymadan önce kendim denedim ve anti-virus üm(NOD32) alarm verdi.
Not-2:Bu yazı sadece anti-virus ünüzün nekadar seri bulduğunu gösterir, veri tabanı güncel olmayan anti-virus lerde bulabilir.
Not-3:Virüs test amaçlıdır, bilgisayarınıza zarar vermez