Anlamlı Sözler İçin içeri... Emeğe Saygı ...

20
EXE RANK

`korkunc` `FENA`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`korkunc` `FENA`
'' Bir Çölki Bir Çölki Yaqmurdan Yaştan Uzakta Çalı Oldum O Çölde Yar Senin Aşkına Ya Kurutursun Beni Gülüp Karşımda Yada Yeşertirsin Beni Bir Damla Göz Yaşınla...! ''

Sensizde Düşermiş Takvimden Günler...! ''

‘‘ Bir Kalp Çizdim Gökyüzüne Yıldızlara Yazdım İsminin Baş Harflerini Bir Aşk Şarkısı Dilimde Uçursam Sana Sevgimi Nağmelerle…! ’’

Canımı Canına Katarcasına Ömrümü Uğrunda Harcasına Deliler Gibi Muhtacım Sana İllede Sen İllede Sen...
!...Bir Gül Olmak İsterdim Dalımdan Koptuğumda Yalnız Senin İçin Kopayım Ve Yalnız Senin Avuçlarında Solayım Diye Gülüm...!

...Hayatımın Aşkı Askerde Şimdi, Seni Çok Seviyorum Bunu Sakın Unutma GüLüM, Şafak Karanlık Olsada Önümüz Aydınlık Biliyorum...
Bin Ömrüm Daha Olsa! Kollarında Son Bulsa! Sana Kavuşmak Varsa!! Ölmek Bile Düğün Gelir Bana!!! Sensizlikten Çok Korkuyorum! İnan Kendimi Bilmiyorum! Önce ALLAH Sonra Sen Benim İçin! O Bilir Seni Nasıl Sevdim!!!!

Karanlık gecede önemli değildir yıldızları görmek. Gündüzleri yıldızları görmek marifet, aşık olmak önemli değil, bir ömür boyu sevebilmek marifet....!

Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da... Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek..!!!

Hasret kapımda nöbetler tutuyor.. Sevgilim uzak bir $ehirde gözlerim onu arıyor.. Bir ku$ olup gitsem a$sam $u enginleri varsam senin yanına sarılsam doyasıya koklasam......!!

Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim açar açmaz duyayım kokunu. Sevda essin başak saçlarında, sesin yüzümü rüzgarla bulsun... Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim, gelsin beni en koyu zulamda bulsun ve öyle bir mektup yaz ki sevgilim varsın ölümüm olsun...

¦ Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar çok seviyorum ki.......

Aşk hak edenin olmalı.. Yalanı , Riyayı , nankörlüğü , iki yüzlülüğü Herşeyi ipe çekmeli. Herkez ayalnda buluşuyorsa bir başına çekip dağlara cıkacak kadar yürekli olmalı.. Suç günlük hayatı efeler gibi dik , onurlu , alnı açık yaşamalı..Can denen emaneti mücevheri , günü geldiğinde , değerinden düşürmeden sahibine teslim etmeli...

Gerçek Kardeşlik herzaman Birbirini Kolluyan Kardeşliktir...

O KaRdeşLik ßizDe '' waRr '' .DD

Canımm KarDesiMm ya.. .DD
......
Kαnkα demekLe kαrdeş oLunmαz !! Bu CümLenin en iyi örnekLeriyiz biz Hep diorum yα ; Sözde değiL Özde kαrdeşiz !! ,) ♥
Sessizliğimi dinlemeyi bilmelisin ,
Bilmelisinki acımı dindirebilesin..
Sevgimi istiyorsan eğer ;
Önce kabullenmelisin..
Yorgun olduğumu ,

......Korkak olduğumu..
Ve geçmişimde kaybolduğumu..

Kabullenmelisin ki kendini sevdirebilesin..

Allah'ın adına dogru soyluyorum ılkk gun gıbı hala sevıyorum ölürümde ayrılmam dıyordun hanı nerdesın 4 kıtab adına dogru soyluyorum sen gıttın gıdelı ıcıyorum olecegım olmaz hıc haberım bu benım kaderım kaderımse cekerım ....

Geri