Ankaragücü rest çekti

0
EXE RANK

Shirkov`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Shirkov`
Saha dışı olaylar sebebiyle sürekli bir kaos ortamı içerisinde yer alan Ankaragücü'nde teknik heyet vefutbolcular basın toplantısı düzenleyerek yaşanan sürece ilişkin açıklamalarda bulundu.

fft1mm1497311.jpg

Saray Spor Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında başta teknik direktör Mesut Bakkal olmak üzere, teknik heyet ve futbolcular hazır bulundu.
Kulübün içinde bulunduğu belisizlikten şikayet ederek sözlerine başlayan Ankaragücü Teknik Direktörü Mesut Bakkal, iç çatışmalar yüzünden hem takımın hem de kendisinin dayanacak gücü kalmadığını belirterek, "Geçmiş yönetim ve Ahmet Gökçek yönetimi arasında yaşanan çekişmeler nedeniyle yaşanan belirsizlik sürüyor. Ligin başlamasına sayılı günler kala biz bu durumdan rahatsızız. Son yaşanan hukuksal çerçevede görevden ayrılan yönetimin iş yapamama olasılığı çıkınca bazı sorunlar yaşadık. Çok hedefli bir takımız aslında. Böyle bir takıma sahip çıkılması gerekirken iç çatışmalar yüzünde artık hem takımın hem de benim dayanacak gücümüz kalmadı. Pazartesi akşam 8'e kadar takıma izin verdim. Bu zamana kadar insanların sağduyulu yaklaşıp bu takıma çözüm getirerek ne yapacaklarsa yapmaları istiyorum. Ankaragücü'nün 100. yılında çok başarılı bir kadro yakalamışken bu kadar belirsizlik ve sahipsizliğin olduğu ortamın nedenini anlayamıyorum. Kimin ne sancısı varsa bir kenara bırakıp takıma oyunculara sahip çıkması gerekiyor. Bu bizim haykırışımız serzenişimiz ve kamuoyunu bilgilendirmemizdi" ifadelerini kullandı.
Takımın kaptanlarından Fatih Tekke ile Sapara ise, bu kadar güzel oyuncu grubunun bu şekilde dağılmaması gerektiğini dile getirerek, "Farklı hedeflerle buraya çıkmamız gerekiyor. İnşallah sıkıntıların düzeleceğini umuyoruz. Takım aile ortamında ve arkadaşlık üst düzeyde. Bu ortamı neden bozmaya çalıştıklarını bu duruma kimin kendilerini soktuğunu anlamıyoruz" dedi.
Sarı lacivertli takımda tecrübeli oyuncu Adem Koçak ta, "Bizim tek düşüncemiz futbol oynamak. Ama bu şartlarda kendimizi futbola veremiyoruz. Bir an önce sorunlar çözülüp işimizin gereğini yapmak istiyoruz" diye konuştu.
Son sözü alan Hürriyet Güçer de, zor günler geçirdiklerini, ama bu günlerin geride kalarak pazartesiye kadar her şeyin netleşeceğini beklediğini söyledi.
Öte yandan Pazartesi gününe kadar Yönetim kaosu bitmez ise futbolcuların Türkiye Futbol Federasyonu uyuşmazlık çözüm kuruluna müracaat edecekleri ve Fesih haklarını kullanacakları öğrenildi.
Yabancı futbolcuların bir çoğunun ise Türkiye Futbol Federasyonu kanalı ile Ankaragücü kulübüne ihtar gönderdikleri ifade edildi.

Geri