Ankara Team >> 44 - 0 :D:D FRAGA GEL :D [J.u.M.B.0.t] FRAG ŞOW :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan myxairosk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

myxairosk

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
myxairosk
1568.bmp

En sonunda Sxe ban yedim ama 15 saniyede kaldırdım :D:D xD

msn werırmısın ozelden enes ben eski bir dostun

Bu Foto Kesinlikle WALLDIR ... Cunku Adama Karsı Cekmıyosunk Duvara karsı cekıyosun bıde qweqwewqeq Barı adama karsı cekde bızde anlayak Burc-x Wallı oldugu ;)

Bayıra Karsı Cekseydın :D 345sam Doqru Soyluo ezikler kinq oLdu bu saatten sonra yazık cıdden :)

******o eziq dio asıl sana yazk hll kardes

Yaw Biraz Adam olsanız HİLE KULLANMAZSANIZ !!

yaw hileyiz tabi beee ne burcu ne wallı :D boxesp olan bi wall var bende duvar arkasından adam gözükmüo anti wall var doğru ama ******tan hiçbişey kaçmaz :D:D wall aim hepsi var ama burcx miş oymuş buymuş deil .. kendi wallım :D

Bayıra Karsı Cekseydın :D 345sam Doqru Soyluo ezikler kinq oLdu bu saatten sonra yazık cıdden :)
olm benim işim olmaz kingiyle eziğiyle ... siz hayatınızı cs yapmışsınız ben napim ... yok ezikmiş yok kralmış falan filan kıçı kırık oyunu hayatınız yapmışsınız .. wall açıoruz günah diosunuz açmıoruz sevap diosunuz kötü oynuoruz ezik oluoruz iyi oynuoruz king .. yaw de get :D

harbi bu foto wall büyük ihtimaL ^^

Ankara Teama Gelırım Aynı Fraqı Yapamassn Burda Sınırsız Banı Yersin

bişi sorucam awp cross hair nasıl yaptın ?

Hiç inanasım yok bugunlerde k.b

DuwaRA karsı adı qwe xD Yapmıs Adam waL denemek ıcın qwe xD Yazmış.. Adını değiştirde bellı etme barı bayır daş.

Bak şimdi aklıma geldi ispatlıorum wall oldugunu burc-x ss lerinde walldaki tüm silahlar parlıyor :D

senin awp bakıorumda X-enon Far gibi mübarek :D sölemek istemezdim ama WALLLLLLLLLLSINNNNNNNNNNN :D

Ezuq yaa Gitmis Wall Acmıs Birde Acmadım Diyor. Yazıq Size.

yaw şu awp cross bi türlü bulamadım :(

wall wardır duvara karsı. cnku

yaw hileyiz tabi beee ne burcu ne wallı :D boxesp olan bi wall var bende duvar arkasından adam gözükmüo anti wall var doğru ama ******tan hiçbişey kaçmaz :D:D wall aim hepsi var ama burcx miş oymuş buymuş deil .. kendi wallım :D

yazık . çok yazık .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri