20
EXE RANK
`korkunc` `FENA`
Fexe Kullanıcısı
Android telefonlar için ; bana göre , en gerekli 10 programını paylaşmak istiyorum. Android 2.2.1'de denemiş olduğum(Samsung Galaxy S) bu programların hepsi , sorunsuz çalışmaktadır.
1-) AppPlanet
Piyasadaki birçok paralı Android uygulamalarını , oyunlarını , ...vs. şeyleri bulabileceğiniz ; Android Market'e alternatif olarak yapılmış bir market uygulamasıdır. Arada sırada , server göçmesi yaşanmaktadır. Dikkatinize sunarım.
2-) Switch Pro Widget
Home ekranınızı , bu program sayesinde kolayca modifiye edebilir ; gerekli olan araçları , widget halinde home ekranınıza ekleyebilirsiniz. Beautiful Widgets programından ; daha farklı , daha güzel.
3-) APNDroid
Bir şeyler yapmadığınız hâlde , kontörünüz mü gidiyor ? Bu program ile , telefonunuzdaki data çıkışlarını(3G , MMS , INTERNET , WAP , ...) kontrol edebilirsiniz.
4-) Dropbox
Online olarak dosyalarınızı , yedeklemenizi sağlayan programdır.
NOT : Bu programı kullanabilmeniz için , www.dropbox.com'dan ; üyelik almanız gerekmektedir.
5-) Folder Organizer
Home ekranınıza klasör oluşturmanızı , düzenleme yapmanızı sağlayan bir programdır.
6-) Handy Calc
Gelişmiş bir hesap makinesi uygulamasıdır.
7-) Soundhound
Adını bilemediğiniz şarkıları , bu program ile bulmanız mümkün. Yapmanız gereken , programa ; şarkıyı dinletmek
8) Photaf 3D Panorama
Birden fazla fotoğrafınızı birleştirip , panorama şekline dönüştürmenize olanak sağlayan bir programdır.
9-) Rock Player
Gelişmiş , video çalma uygulamasıdır.
10-) ADWLauncher
Home ekranınızı ; artık , rahatlıkla modifiye edebilirsiniz. Ara menüleri de...
Tüm yorumlar , bana aittir. Herhangi bir yerden alıntı yapmadım. Lütfen , emeğe saygı. Bir teşekkür , yeterli.
PAKETİ İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN !
1-) AppPlanet

Piyasadaki birçok paralı Android uygulamalarını , oyunlarını , ...vs. şeyleri bulabileceğiniz ; Android Market'e alternatif olarak yapılmış bir market uygulamasıdır. Arada sırada , server göçmesi yaşanmaktadır. Dikkatinize sunarım.
2-) Switch Pro Widget

Home ekranınızı , bu program sayesinde kolayca modifiye edebilir ; gerekli olan araçları , widget halinde home ekranınıza ekleyebilirsiniz. Beautiful Widgets programından ; daha farklı , daha güzel.
3-) APNDroid

Bir şeyler yapmadığınız hâlde , kontörünüz mü gidiyor ? Bu program ile , telefonunuzdaki data çıkışlarını(3G , MMS , INTERNET , WAP , ...) kontrol edebilirsiniz.
4-) Dropbox

Online olarak dosyalarınızı , yedeklemenizi sağlayan programdır.
NOT : Bu programı kullanabilmeniz için , www.dropbox.com'dan ; üyelik almanız gerekmektedir.
5-) Folder Organizer

Home ekranınıza klasör oluşturmanızı , düzenleme yapmanızı sağlayan bir programdır.
6-) Handy Calc

Gelişmiş bir hesap makinesi uygulamasıdır.
7-) Soundhound

Adını bilemediğiniz şarkıları , bu program ile bulmanız mümkün. Yapmanız gereken , programa ; şarkıyı dinletmek

8) Photaf 3D Panorama

Birden fazla fotoğrafınızı birleştirip , panorama şekline dönüştürmenize olanak sağlayan bir programdır.
9-) Rock Player

Gelişmiş , video çalma uygulamasıdır.
10-) ADWLauncher

Home ekranınızı ; artık , rahatlıkla modifiye edebilirsiniz. Ara menüleri de...

Tüm yorumlar , bana aittir. Herhangi bir yerden alıntı yapmadım. Lütfen , emeğe saygı. Bir teşekkür , yeterli.

PAKETİ İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN !