Alonso'nun F2012'ye güveni tam

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Method
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20
EXE RANK

Method

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Method
Fernando Alonso yeni Ferrari'nin 2012 sezonunda güçlü olacağından emin olduğunu söyledi.

[IMG]http://www.turkiyef1.com/site_...fernando-alonso-face-2012-vroom-012.jpg[/IMG]

Alonso 2011 sezonunda sadece bir yarış kazanabilmişti, fakat bu sezon İtalyan takımını görkemli günlerine geri döndürmek istiyor.

Araç hakkında İspanyol pilot, 'Geçen iki yıla göre oldukça farklı bir araç.' yorumunu yaptı.

Ferrari'deki 3. sezonuna başlayan Alonso, 'Ferrari'deki 3. sezonuma her zamanki kararlılığım ve kuvvetim ile başlayacağım. Harika işler başarmak istiyorum.' sözlerini sarfetti.

'Bu sezon podyumda kırmızı araçlar görmek istiyoruz. Jerez'de gelecek hafta testlere başlayacağız ve takım ile hep beraber çalışacağız.'

Alonso bu sezon da şampiyonluğu hedeflediğini söylerken, 'Olabildiğince istikrarlı ve güçlü olmalıyız. Hedeflerimiz çok büyük ve Ferrari'de sürmenin verdiği büyük sorumluluğu kabulleniyorum.' dedi.

Takım arkadaşı Felipe Massa ise yeni aracı 'gerçekten agresif' olarak nitelendirdi.

'Bence bu araç gerçekten, ama gerçekten çok agresif görünüyor. Hayallerimdeki araca yakın bir tasarım. Oldukça etkilendim.'

Brezilyalı pilot kazanmaya odaklandığını söylerken, 'Önemli bir sezon olacak. Bence birçok galibiyet elde edeceğiz ve şampiyonluk için yarışacağız. Kendi yeteneklerime ve aracın gücüne güveniyorum.' dedi.

'Şu anda tamamen galibiyete odaklanmış haldeyim. Yeni araçta buna yetecek gücün varlığını hissediyorum. Umarım sezona güzel bir başlangıç yaparız.'

Geri