Alkollü Kokteyller

Durumu:

SpoinieN-

Kullanıcı
Çaylak Üye 5 Yıldır Beraberiz Bronz Üye 10 Yıldır Beraberiz Doğrulanmamış Hesap Silver Üye Gold Üye Platin Üye Acemi üye 365-Gündür-Beraberiz!
Katılım
27 May 2010
Mesajlar
29,079
Beğeniler
0
Favori Oyun
Meslek
Discord
İsim
Feedback: 0 / 0 / 0


Malzemeler:

  • 1 bk toz şeker
  • 7-8 adt. çilek
  • 4 cl rum
200hk7.jpg


Yapılışı:
-malzemelerimizi blender yardımı ile bol buzla kariştırıp çilek ve buzların iyice parçalanmasını sağladıktan sonra servis edebilirsiniz.garni olarak çileğin birini yaprağı ile berabar bardağın ağzında duracak şekilde garni olarak kullanabilirsiniz.


***

Cin Sling (Gin Sling) Tarifi

Malzemeler:
  • 1-2 damla granadin
  • hindistan cevizi
  • soğuk su
  • 1 cl şeker şurubu
  • 1 cl lmon suyu
  • 2 cl cin
201ec0.jpg


Yapılışı:
-Shakerı yarısına kadar buz ile doldurun. Cin, şeker şurubu, limon suyu ve soğuk suyu ekleyip çalkalayın. martini bardağına buzları ile birlikte boşaltın. Limon twisti ile süsleyerek servis ediniz.

***

Malzemeler:

  • 6 cl portakal suyu
  • 2 cl cin (şeftali aromalı cin)
  • 2 cl bardağı votka
202zc0.jpg



Yapılışı:
-malzemelerimizi shake edip servis ediniz garni olarak ta portakal dilimi kullanınız.

***

Malzemeler:

  • 5 cl mango suyu
  • 1 cl portakal likörü
  • 3 cl black rum
  • 2 cl rum
205jq7.jpg


Yapılışı:
-Bütün malzemeleri shaker ile karıştırın. İyice çalkaladıktan sonra kırılmış buz dolu geniş bir kadehe aktarın. tercihinize göre de gani olarak limon dilimi kullanabilirsiniz.
 


Durumu:

SpoinieN-

Kullanıcı
Çaylak Üye 5 Yıldır Beraberiz Bronz Üye 10 Yıldır Beraberiz Doğrulanmamış Hesap Silver Üye Gold Üye Platin Üye Acemi üye 365-Gündür-Beraberiz!
Katılım
27 May 2010
Mesajlar
29,079
Beğeniler
0
Favori Oyun
Meslek
Discord
İsim
Feedback: 0 / 0 / 0


[IMG]http://www.genckolik.net/gkup/likr3_~1.png[/IMG]


Vişne Likörü

Malzemeler

1 kg vişne 1 kg toz şeker 1 şişe saf alkol 3 tane hindistan cevizi 50 gr karanfil bir kaç kabuk tarçın 1 tane zencefil 2 lt su

Hazırlanış;


hinsiztan ceviz karanfil tarçın ve zencefil bir beze sarılır ve açılmaması için bağlanır. suşeker ve alkol karıştırılır. içine beze sarılı malzemeler ve vişne katılarak 2 ay bekltilir.bekleme süresi uzadıkça lükör daha da güzelleşiyor. afiyet olsun.
 


Durumu:

SpoinieN-

Kullanıcı
Çaylak Üye 5 Yıldır Beraberiz Bronz Üye 10 Yıldır Beraberiz Doğrulanmamış Hesap Silver Üye Gold Üye Platin Üye Acemi üye 365-Gündür-Beraberiz!
Katılım
27 May 2010
Mesajlar
29,079
Beğeniler
0
Favori Oyun
Meslek
Discord
İsim
Feedback: 0 / 0 / 0


nescafe likörü

Malzemeler:

-1/2 litre su
-2 su bardağı şeker
-8 ymek kaşığı nescafe
-1 paket vanilya veya 1 tatlı kaşığı vanilya aroması
-1 şişe 35cl'lik votka

Yapılışı:

Suyun içine kahve ve şekerimizi ekleyip, karıştırarak kaynatıyoruz. Kaynayınca vanilyamızı ekleyip, ılımasını bekliyoruz. Ilıyan karışıma votkayı da ekleyip soğutuyoruz. Likörü bu şekilde de içebiliriz. Ama tavsiyen en az 30 gün dinlenmesidir. Afiyet olsun...
 


Durumu:

SpoinieN-

Kullanıcı
Çaylak Üye 5 Yıldır Beraberiz Bronz Üye 10 Yıldır Beraberiz Doğrulanmamış Hesap Silver Üye Gold Üye Platin Üye Acemi üye 365-Gündür-Beraberiz!
Katılım
27 May 2010
Mesajlar
29,079
Beğeniler
0
Favori Oyun
Meslek
Discord
İsim
Feedback: 0 / 0 / 0


KAHVE LİKÖRÜ

MALZEMELER

Bir şise votka
250 Gr. çekilmiş kahve

HAZIRLANIŞI

Votka içine 250 gr. kahve ilave edilir ve bu karışım bir kavanoz içinde fermantasyona bırakılır. Değişik aralıklarla kahvenin aromasının votka içine geçmesi için çalkalanır. Yaklaşık 10 gün sonra karışım likör kıvamında içime hazır olur. İçilmeden önce bir süzgeç kağıdı veya evde kolayca bulunabilen tülbent yardımıyla süzüldükten sonra tüketilebilir. İçimi gayet rahat ve hoştur.
 


Durumu:

SpoinieN-

Kullanıcı
Çaylak Üye 5 Yıldır Beraberiz Bronz Üye 10 Yıldır Beraberiz Doğrulanmamış Hesap Silver Üye Gold Üye Platin Üye Acemi üye 365-Gündür-Beraberiz!
Katılım
27 May 2010
Mesajlar
29,079
Beğeniler
0
Favori Oyun
Meslek
Discord
İsim
Feedback: 0 / 0 / 0


KEKİK LİKÖRÜ

Malzemeler

1/3 cup limon kabuğu rendesi
3 Çorba kaşığı kekik
2 Çorba kaşığı tarçın
1 çorba kaşığı küçük hindistan cevizi rendesi
1 çorba kaşığı kişniş tohumu
2 adet karanfil
1 adet vanilya (bean)
1 cup votka
7 ½ cup şeker
½ cup su



Hazırlanış

1. limon kabuğu ve baharatı alkol içinde 1 hafta marine edin.
2. şeker ve su ile bir şurup hazırlayıp alkollü karışıma ilave edin ve 1 hafta daha bekletin
3. süzün ve şişeleyin.
 


Durumu:

SpoinieN-

Kullanıcı
Çaylak Üye 5 Yıldır Beraberiz Bronz Üye 10 Yıldır Beraberiz Doğrulanmamış Hesap Silver Üye Gold Üye Platin Üye Acemi üye 365-Gündür-Beraberiz!
Katılım
27 May 2010
Mesajlar
29,079
Beğeniler
0
Favori Oyun
Meslek
Discord
İsim
Feedback: 0 / 0 / 0


ÇİLEK LİKÖRÜ

MALZEMELER

5 su bardağı cin
1/2 kg çilek
3/4 su bardağı toz şeker
1 çay kaşığı hindistancevizi rendesi
HAZIRLANIŞI

Çilekleri ezip bir kaba koyun. Üzerine cini döküp, karıştırın. Şeker ve hindistancevizi rendesini ilave edip iyice karıştırmaya devam edin. Bu karışımı bir kavanoza koyup, kavanozun kapağını kapatın. Karışımı sıcak bir ortamda yaklaşık iki ay dinlendirin. Daha sonra kavanozun kapağını açtığınızda içindeki karışımı ince bir tülbet vasıtası ile süzün. Tülbetin üzerinde kalan atıp, likörü diğer bir kavanoza aktarın.
 


Durumu:

SpoinieN-

Kullanıcı
Çaylak Üye 5 Yıldır Beraberiz Bronz Üye 10 Yıldır Beraberiz Doğrulanmamış Hesap Silver Üye Gold Üye Platin Üye Acemi üye 365-Gündür-Beraberiz!
Katılım
27 May 2010
Mesajlar
29,079
Beğeniler
0
Favori Oyun
Meslek
Discord
İsim
Feedback: 0 / 0 / 0


SÜT LİKÖRÜ

Malzemesi

1 kg pastörize süt
yarım kilo toz şeker
1 adet çubuk vanilya
1 avuç rende hindistan cevizi
300 g alkol

Yapılışı

Tüm malzeme, cam bir kavanoza konur, mutfaktave oda sıcaklığında saklanır. Kavanoz, kapağı açılmadan hergün altüst edilir. 20 gün sonra likör, içilmeye hazır hale gelir.
 


 

 
Üst