ALın Size Def Config + resım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan haylaz07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

haylaz07

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
haylaz07
ben dıyerlerı gıbı onlarca resım koymucam tek bır resım koycam cs12.so da kastım 25dk kastım sadece hıc bır sekıl cfg acmadım yok o cfg kral yok bu rc kral hepsı yalan dolan en ıyı kasış tarzı deftır...

Yeni WinRAR arsivi.RAR download - Free File Web Hosting

resimler...

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

elimde bu sekıl bır cok resım var ama benım ıcın onemı yok sadece bır ıspat dıye tek resım koydum... cfg degıldır confıgdır ıcınde kendıme has 1-2 ayar var okadar... ve cros degısıcı renkte koydum ***rra dosyasına atın orjınal confıg ıle degıstır cıkcak tamam deyın ve oynayın exec dıye acmaya calısmayın acılmaz cfg degıldır cunku

isteyen dener isteyen cfg pesınde kosmaya devam eder

bu arada hıc bır sekılde awp alıp pusmadım keles ve colttan baska sılah almam nadir awp alırım ve hep rush atmıssımdır...

Good Luck ...

config için ty.

Teşekkürler..

tşkkürler kardeş denicem :)

kardeş ben deften anlamam da nasl ypcam exec fln yazıp mı qircem? cfg qibi?

Benim bildiğim genelde hile kullananlar böyle gökyüzüne duvara bakarak ss alırlar ama neyse ...

indirdim oTToManss

confıg dosyasını S1erra ıcıne atıcaksın degıstır secenegı cıkcak ona tamam dıceksın... daha sonra hıc bır komut yazmadan oyuna gırceksın... bır sure kasın sızde cfg ıle default kasmanın farkını anlıcaksın... mermı herzaman daha serı ve hızlı gıder... en basıt ornek

cfg acıp taradıgınızda cros kıtlenır adam sag sola kacarsa o crosu daha toplayamazsınız... ama default kastıgınızda ve taradıgınızda adam sag sola kacsada cros kıtlenmez rahatca sag sola kaydırırsınız =)) bn ıcıne ozel ratelerımı yazdım kesınlıkle degısmeyın 1-2 saat oynayın alısırsınız.... begenen olursa yorum yapsın mermım cok sekıyor dıyen varsada ayrı bır confıg paylascam ratelerı degısık..

Savaş a katılıyorum.

diyer resımlerıde attırma arkadasım ne alakası var sonra bukezde yere bakıorsun dıceksın... alısmısısnız hıle cfg rc bu tur duzeneklere bırı def confıg paylastımı yok yukarı bakmısmıs hayaletken gezıyordum adam map degıstı sonra f5 yaptım bukadar basıt

Benim bildiğim genelde hile kullananlar böyle gökyüzüne duvara bakarak ss alırlar ama neyse ...

zaten takıldıgı sw bot :D sw ful cekıyosa [32] sadece 2 kişi wall kulanmıyodur :D onlarda yeni oynuyodur yada ilk defa cs giriyodur :D

Teşekkürler

bana bır sw ıp yazın oraya gıreyım kasayım burda resmı paylasayım ?

Geri