Ali Turan Fener maçında oynayacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 0qzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

0qzz

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
0qzz
Trabzonspor maçında kırmızı kart gören Kayserispor kaptanı Ali Turan'ın imdadına zorlu Fenerbahçe maçı öncesi Manisaspor'la oynanacak kupa maçı yetişti.

[SIZE=+0][/SIZE]Sarı kırmızılı takımın savunmadaki güvencesi Ali Turan, Manisa maçında cezasını çekeceği için [COLOR=#0000ff]Fenerbahçe[/COLOR] randevusunda forma giyecek.
Başarılı oyuncu, [COLOR=#0000ff]Fenerbahçe[/COLOR] gibi önemli bir karşılaşmada oynayabilmesinin sevindirici olduğunu belirterek, "Trabzonspor'da gördüğüm kırmızı kart sonrası araya Manisaspor kupa maçının girmesi beni bir ölçüde teselli etti. Zira, [COLOR=#0000ff]Fenerbahçe[/COLOR] maçında oynayı çok istiyorum. Hedefimiz lideri eli boş gönderip taraftarlarımızı sevindirmek" dedi.
KUPA MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
Bu arada Kayserispor, çarşamba günü saat 15.00'de tek maç eleminasyon usulüyle oynanacak kupa maçının hazırlıklarını teknik direktör Tolunay Kafkas gözetiminde sürdürdü. Antrenmana geçirdiği ameliyat sonrası iyileşme sürecindeki Eren Güngör dışındaki tüm futbolcular katıldı. Kart cezası nedeniyle [COLOR=#0000ff]Trabzonspor[/COLOR]'a karşı forma giymeyen Cangele, Manisaspor ile oynanacak kupa maçında sahada yerini alabilecek.
TARAFTAR DERNEKLERİ BİRLEŞTİ
Öte yandan Kayseri'de iki taraftar derneği bir araya gelerek, birleşti. Kayserispor ve Erciyesspor Taraftar Derneği ile Grup 38 Taraftar Derneği başkanları Gazi Turan ile Hasan Yaldızlı ile yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek, "Büyük Kayserispor Derneği" adı altında toplandı.

Geri