20
EXE RANK
`korkunc` `FENA`
Fexe Kullanıcısı

Andre Santos’tan kaptanı ve vatandaşı Alex de Souza’ya övgü dolu sözler. NTV’ye konuşan Brezilyalı yıldız, Alex’in büyük bir yetenek olduğunu belirterek, “İnsan onun hakkında konuşmaya başlarken bile zorluk çekiyor. O kadar konsantre, işini profesyonelce yapıyor ki, takımı ve arkadaşlarını inanılmaz yerlere çekiyor. Brezilya Milli Takımı’nı ben kursam, hiç sorgulamadan alırdım. Daha top ayağına gelmeden, ne yapması gerektiğini düşünüyor. Bize, takım içerisine de çok fazla yardımcı oluyor. Dediğim gibi milli takım hocası olsam onu hiç tartışmadan alır, oynatırım” diye konuştu. Gaziantep maçının uzatma dakikalarında attığı golü, “Hem kariyerim hem şampiyonluk hem Fenerbahçe adına önemli gollerden biriydi” sözleriyle tanımlayan Sambacı, “Şampiyonluk çok zor oldu. Ligin ilk yarısında istediğimiz performansı sergileyemedik. Ancak ikinci devre kendimize geldik ve müthiş bir performansla şampiyon olduk. Bu nedenle çok değerliydi” diye konuştu. Şike soruşturmasıyla, ne Fenerbahçe, ne de Türk futbolunun değer kaybedeceğini ifade eden Santos, transfer söylentileriyle ilgili de şunları söyledi: “Bundan mutluluk duyuyorum. Demek ki, gösterdiğim performanstan dolayı takımlar beni layık görüyor. Şu bir gerçek ki ben, Fenerbahçe’de ve Türkiye’de çok mutluyum.”