Al Gülüm ver Gülüm Kamuran Süner

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zαzα
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2
EXE RANK

zαzα

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
zαzα
Geniş Aile dizisinin senaristlerinden Kamuran Süner Super Bir Prg ile bizlerin karşisina cikiyor.

Kamuran Süner karikatüristtir.Birçok dergide çizmiştir.Ayrıca Geniş Aile dizisinin senaristlerinden birisidir.Şimdi de Fox Tv de yeni program Al Gülüm Ver Gülüm ile izleyiceleri ekrana bağlayacaktır.
Tanışma fırsatı bulan arkadaşların yorumlarına bakalım.
çizimlerini daha sık görmek istediğim süper insan. ilk olarak tırt tivi ile dikkatimi çekti kendileri akabinde tabi penguende fatih solmazla yaptığı köşe, eski çizimleri, filan derken takip etmeye başladım çizimlerini. sonra bir zirvemize geleceği duyumunu aldım (sözlük yazarı değil kendisi bir sözlük yazarının artı biri olarak iştirak etti) sözlüklerden filan bir takip edeyim dedim ne denmiş kendisi için. fazla sayıda olumsuz görüş vardı, işin ilginç yanı çiziminden çok karakteri ve davranışlarını yeren yazılardı bunlar, zaten yazar-çizer kısmının biraz böyle havalı olduğunu düşünen ben bu yazılardan sonra iyice hepsi böyle lan bunların kesin gelcek laf sokucak, somurtucak gidicek ***** koyim diye düşünmeye başladım. zirve günü geldi gördüm muhabbet ettim ps oynadım (pek beceremiyor sanki) gayet neşeli ve mütevazı bir adamdı. sohbeti de güzel, tv dünyası, mizah dünyası ve karikatüristlerle ilgili yaptığı eleştiriler filan da çok yerinde ve ayarındaydı. sözlüklerde onla ilgili yazılanları sordum, ben de gördüm dedi bir tanesine de sövdü hatta, iyiki bir fotoğraf çektirmedik hemen somurtkan havalı yapmışlar beni, tipim güzel değildi lan sadece o yüzden istemedik dedi. sözleştiğimiz itü sözlük – dergi ekibi maçı içinde haber bekliyorum kendisinden. velhasılkelam iyi insan, iyi karikatüristtir kendisi ayrıca fotoğraf da çektirebiliyorsunuz beraber öyle de samimi yani…
muhabbeti hoş, çizgisi kaliteli, güzel çizer, iyi insan. mizah alemi üzerine konuşulası, yerine göre öylesine sohbet edilesidir.
gerçekten de burnu, çizdiği ve çizilen gibi büyüktür. gerçek anlamda sadece.
beğenerek izliyoruz…
kamu lakaplı çizer. gayet başarılı bir çizerdir. keza; herhangi bir kemik okuru, liseli talat ve dip firuz gibi eserlerini mutlaka hatırlayacaktır.

Geri