0
EXE RANK
SueAnn`Tk.
Fexe Kullanıcısı
Arkadaşlar Bazı Uyelerımız Yok Hs Oranı %98 Yok Aim Oranı %96 Adam Oldurme Oranı %99 Dıye Sızı Kandırıyorlar Palavra Atıyorlar Hıc Bır Cfg %98 Hs Oranı Garantısı Veremez Oyle Olsaydı %98 Hs Garantısı Veren Cfg Ile Her Mapte 100-2 , 50-1 ,25-0 Yapardınız Ama Her Seferınde Oluyormu ? Olmuyor...
Ben Aim , Hs Oranı Vermeden Cfg'min Özelliklerini Sayacağım ;
1) No-Recoil ( Mermi Sekmez )
2) Karanlık Olan Her Yer Aydınlıktır. ( Uzundan CT Basedeki Kutunun İçi Rahat Anlaşılır. )
3) Duvar Arkasından Kan İzleri , HG İzleri , C4 Yerleri , Spraylar Gözükür ( White Wallhack )
4) Normalden Daha Hızlı Duck Yapabilirsiniz.
Bazı Arkadaşlarımız 2. Özelliğimizin Yalan Olduğunu Söylüyorlar Onu Açıklayayım Oyuna İlk Girdiğinizde Bakarsanız Her Yere Her Yer Aydınlıktır Mesele CT Basedeki Kutu.Ama Siz Gidin O Kutunun Oraya Bomba Atın Orası Eski Halini Alır. Çünkü Bomba Vs. Gibi Şeyler O Bombanın Düştüğü Yerdeki Ayarları Default Yapar Bu Yüzden Aydınlık Olmaz
Anlatabildim mi?
Bir Yorum Yeter
______________________________________________________________________________________
RAR Password : netbilgini.net
Ben Aim , Hs Oranı Vermeden Cfg'min Özelliklerini Sayacağım ;
1) No-Recoil ( Mermi Sekmez )
2) Karanlık Olan Her Yer Aydınlıktır. ( Uzundan CT Basedeki Kutunun İçi Rahat Anlaşılır. )
3) Duvar Arkasından Kan İzleri , HG İzleri , C4 Yerleri , Spraylar Gözükür ( White Wallhack )
4) Normalden Daha Hızlı Duck Yapabilirsiniz.
Bazı Arkadaşlarımız 2. Özelliğimizin Yalan Olduğunu Söylüyorlar Onu Açıklayayım Oyuna İlk Girdiğinizde Bakarsanız Her Yere Her Yer Aydınlıktır Mesele CT Basedeki Kutu.Ama Siz Gidin O Kutunun Oraya Bomba Atın Orası Eski Halini Alır. Çünkü Bomba Vs. Gibi Şeyler O Bombanın Düştüğü Yerdeki Ayarları Default Yapar Bu Yüzden Aydınlık Olmaz

Anlatabildim mi?
Bir Yorum Yeter

______________________________________________________________________________________
RAR Password : netbilgini.net