Ailenizin Sigara Alkol Tepkisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dertce03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

dertce03

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
dertce03
Benım Peder Diyorkı:: Daha Dun Boktun Bugun Sıgara Icıyon Yarın Benı Karıyada ***ur Dersın dıyor :d
Annem Diyorkı: Büyüdü Kendı Halıne Bırak
Sizinkiler?

az iç
odanın içinde içtiğim için sürekli ağlıyor :D oda külden dumandan gecılmıyor perdeler haftada bir yıkanıyor :D hadi perdeler yıkanıyor ciğeri napacaz belli değil . capcupla 1 macta 7 -8 tane sigara içerdik . Şu an kendisi akciğer kanserine yakalanmıstır bilginize . Başladıgım güne lanet oLsun . kaç defa denedim bırakamıyorum :(

Benim Ne içkim Var ne sigaram bak ben 18 yaşındayım 19'a giriyorum bu zaman kadar ailemden hiçbir şekilde azar işitmedim neden çünki temiz ve dürüst biri olduğum için :D

Benim Ne içkim Var ne sigaram bak ben 18 yaşındayım 19'a giriyorum bu zaman kadar ailemden hiçbir şekilde azar işitmedim neden çünki temiz ve dürüst biri olduğum için :D
aynen 91 liyim daha sıgarayı agzıma almadım takıldıgım ortama göre herkes sasırıyo nası ıcmıorsun dıo bnde dıyorum irade :)

ailenin sigaraya tepkısı ne olabılırkı odanda iç salonda içme yada hiç içme.

Gereksiz konu olarak görüyorum içen kendi zararına iyi forumlar.

Aslında içilmese daha iyi olur diye düşünüyorum çünki kendisine zarar :(

Yanlış bölüme açma o zaman seni 200 uyarışım heralde ?

Nereye Acacaktım 200 olmadı 2 oldu

Gereken işlem yapıldı. Şikayet bölümüne açtım konumu. Haddini bil diklenme bana karşı... Senin karşında mahalle arkadaşın yok !

Gereksiz konular açmayınız .

Uyarmam birkez daha .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri