Adminler Neden Bukadar Artist Oluyor ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ayyas_tr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2
EXE RANK

ayyas_tr

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
etretresjun.blogspot.com
ayyas_tr
cs10.********.comda inf acıktı 6 kısı vurduk sonra aimmi var fln dedi ne aimi kardesım fln fln ondan sonra ban attı

Requim Clan Tam Bir Ezik Clan Diyorum Rezil Olmaları İçin Konu actım

Kendileri Duvar atınca bişiy dedigimiz an kick atar biz adam vurunca ban atar qweqwe :001_cool:

:D narinim boşver bizim sv 4ever :D arkamızda musty var :P

adminlerin coğu artist insanlığını kaybeden ler :D

Bak sende aynı şeyi yapmışsın sadece sana bunu 1 admin yapmış hacı clanın adını niye kirletiyon ! :)

kitleyin konuyu.

neden?bir admiin bir maça girdiğinde adam aim açmış hltvden izlenmiş clanın adı mı kötüler adamınki mi tabii ki de ikisininde.aynı mantık adminin yaptığı hata clana mal olmalıdır!

cs10.********.comda inf acıktı 6 kısı vurduk sonra aimmi var fln dedi ne aimi kardesım fln fln ondan sonra ban attı

Requim Clan Tam Bir Ezik Clan Diyorum Rezil Olmaları İçin Konu actım

Kendileri Duvar atınca bişiy dedigimiz an kick atar biz adam vurunca ban atar qweqwe :001_cool:

gülüyorum size ya valla gülüyorum :D gardaşım bunu yapan 1 kişi neden bütün teamı kötülüyosun neden ?? derdin ne adamlarla :D psikolojik sorunların var belli snn :D kendini ne sanıyosun merak ediyorum :D yerini bil kendin ol :D

Hayatında ilk defa böyle birşey başına gelmiş ve konu açmış :D yeni nesilde değişik yahu . Bence clanı rezil etmek değildir amacın , kendini yükseltmeye çalışmak falandır öyle birşeyler işte :D

Farkındaysanız adam 2010'da açmış konuy yani tamı tamına 2 yıl önce :)

böyle boş konuları güncellemeyin yoksa ceza uygulanacaktır #

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri