Adebayor Zenit'i istemiyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Method
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20
EXE RANK

Method

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Method
Manchester City'nin golcü ismi Emmanuel Adebayor, kendisiyle ilgilenen Zenit St. Petersburg'a transfer olmayı düşünmediğini vurguladı.

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Real Madrid'de kiralık olarak forma giyen Togolu futbolcunun City'den ayrılabileceği konuşuluyordu.

Transfer söylentileriyle ilgili olarak Boss FM mikrofonlarına konuşan Adebayor, "Şunu açıkça belirtmek isterim ki, Zenit'e gitmem söz konusu değil. Bu tarz söylentileri ciddiye almazsanız sevinirim. Rusya'ya karşı sempatim var. Hatta eski kız arkadaşım Rusya'dandı. Orayı ülke olarak seviyorum ama Rus Ligi'nde forma giymek gibi bir niyetim şimdilik yok." ifadelerini kullandı.

Real Madrid'de forma giydiği dönemde başarılı olduğuna inanan Togolu futbolcu, "Eğer Madrid'de kalmam gerekseydi, seve seve kalırdım. Benim için önemli olan oynamak. Forma şansı bulduğum her yerde oynamak isterim. Manchester City'de de büyük bir keyifle forma giyiyordum. Artık top menajerimde. Ben şu an tatilimin keyfini çıkartıyorum. O bana uygun bir kulüp bulabilir, zaten işi de bu değil mi?" şeklinde konuştu.

Geri