* Adebayor: "Beni Wenger gönderdi

5
EXE RANK

`~fRedoRe.~ x]

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`~fRedoRe.~ x]
ogolu oyuncu, Arsenal taraftarının gerçekleri bilmediğini düşünüyor.

Emmanuel Adebayor, Manchester City'ye gitmeyi kendisinin istemediğini ancak Arsenal Menajeri Arsene Wenger'in zorla gönderdiğini dile getirdi.

Geçtiğimiz sezon sonunda 30 milyon avro karşılığında Man City'ye transfer olan Togolu golcü, Wenger'e canlı yayında yüz yüze gelmeyi teklif etti.

News of the World'e konuşan Adebayor, "Wenger beni takımda istemiyordu ve bu yüzden gönderdi. Eğer isterse onunla canlı yayında bu konuyu tartışabilirim ama o kadar yüreği olduğunu zannetmiyorum. Ben hiçbir zaman takımdan ayrılmayı istemedim. İşin en kötü yanı da insanların, benim para için transfer olduğumu düşünmeleri. Eğer amacım daha fazla para kazanmak olsaydı, iki sene önce Barcelona'ya ya da Milan'a giderdim" dedi.

İddia edildiğinin aksine hiçbir takım arkadaşıyla sorun yaşamadığını dile getiren Togolu yıldız, "Soyunma odasında sorun çıkarttığımı yazıyorlar. Bu kesinlikle doğru değil. Bir kişi bile kalkıp da benim, soyunma odasında kötü konuştuğumu söyleyemez. Bu mümkün değil. Zaten böyle bir olayı hayatımda hiç yaşamadım" diye konuştu.

Son olarak, Nisan ayında Arsenal taraftarının önüne çıkacağını ve büyük ihtimalle tepki göreceğini belirten Adebayor, "İnsanlar gerçeği bilmiyorlar. Bu yüzden de beni büyük ihtimalle ıslıklayacaklar. Onların gözünde kötü adam benim" dedi.

Geri