Adam Sky net ezdi qecti :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

r0uLsticqq

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
r0uLsticqq
Ql k|ng -.-

Evet CFG Krallarını bir kez daha görmüş olduk :)

GL Reiz akmışın.

Başarılar beylerr.

Hll Kank Eski Günlerine Dönmüşün :)

Evet CFG Krallarını bir kez daha görmüş olduk :)

1-2 aydır Cs oynamıyorum ama yinede ver def sw dalıyım hemen Cs bırakmasına yer mi ? Yoksa yusuf moduna geçecen mi ?

sKy net adam yapıcak bişi yok .)

başarılar.:)

Başarılar xD panpa :D

Başarılar mesajlarınızda küfür olmasın

iyi forumlar.

Wayy .. iyi ogrenmıssın benden bişiler Aslanım hadı BaşarıLarının Devamını DiLiorum :)

1-2 aydır Cs oynamıyorum ama yinede ver def sw dalıyım hemen Cs bırakmasına yer mi ? Yoksa yusuf moduna geçecen mi ?

O Nasıl bir söz öyle AA olur mu hiç sen beni yenersin :) şimdi'den 100-0 Hadi galipsin Ayrıca Cfg artistleriyle oynamıyoruz ben'le Lan modun'da kapış burda artislik yapmak kolay Ver Server geleyim yiyosa Lan Modun'da atışırız Gel izmire sırf Cafe tutucam ozamanda bu yaptığın artisliklerin 3/1 bile yapamazdın :) Adam olun Bence Artislik klavye başından olur Ne demişler Sanal'da kral olursun ama real'de böcekten farksız anladın sen onu bence,

O Nasıl bir söz öyle AA olur mu hiç sen beni yenersin :) şimdi'den 100-0 Hadi galipsin Ayrıca Cfg artistleriyle oynamıyoruz ben'le Lan modun'da kapış burda artislik yapmak kolay Ver Server geleyim yiyosa Lan Modun'da atışırız Gel izmire sırf Cafe tutucam ozamanda bu yaptığın artisliklerin 3/1 bile yapamazdın :) Adam olun Bence Artislik klavye başından olur Ne demişler Sanal'da kral olursun ama real'de böcekten farksız anladın sen onu bence,

Bak ben ne diyorum socl sw ver dakikasında dalıyım istediğin elde tw de verecem Yusuf yusufcuk.

Evet bu laflar'la ve konuşmalar'la kimin çocuk olduğu ortada Daha'da söze gerek yok belli zaten :) Ayrıca Socl Kıran Cfg'lerin olduğunu bütün Türkiye bile biliyor :) Ayrıca Cfg Cfg diyosunuz sonra Ezikten SS alıyosunuz sizin krallığınız anca sanal'dan, Neyse Yaşın ve yaşım itibariyle üslubumu bozmadan çıkıyorum ama şunu unutmayın ki Cfg kralları anca kendilerini avuturlar, :)

Tartışmayı profillerinizde yapın burası sizin tiyatro sahneniz değil konuyu kirletmeyin..!

Adam SkyNet Başka Söze Gerek Yok.

Tebrikler Tugay akmışsın yine :) Adam tugi yapıcak birşey yok :D

Dağılın,Gereksiz Yorum Atmayın ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri