ADAM ÖLE EZİLMEZ BÖLE EZİLİR kA CLanı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan weqeee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

weqeee

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
weqeee
Bir daha tartışma içerikli konu açarsanız, sizin clanınızı bu siteye sokmam. Adam olun gidin bölüm kurallarını okuyun !!!

hahaha işte bekleedqim konu :D ne ezmiştim ama o maçta 3d sin lan söylesin pi.... o ..... senin a..... aqladılar biri klavyeyi krmı$ haberini sonradan aLmı$tm .x] ama beni delirttiler npym ? ezmek lasım ezmek lasım :) akıLLı oLN ... x))))))))))))

bu arada ezen[ Edward ] ßnm ayık oLun =))) [FeLix] FarkıyLa .d.dd

Ka clanı sizin movıe nız bile cıktı kurnazlık yapmıycanız adam gıbı oyununuzu oynuycanız !!!

eet Felix 3D yanı edward bende bılıorum :D :D ne adamsınız olum ya her ezene 3D dionus !

kA lar noldu ghostlarınıza bişimi oldu bu maçta hayırdır açma tuşu fln mı bozuldu ne iş 12-0 yerinizde olim cs bırakırım ama yüssüzsünüz siz ghost la oynamaya devam edin şrf...ler..

her eZene 3D derSeniz işimiZ var sizLe tebrkLer siZe ... :)

dostum artık buraya acmayın mac ss lerini taşındı

kA * Clanı neden bu kadar size batıyor zamanında cok mu ezdiler Ben kimseye ghost demedim macta yenmekte var yenilmete 2 capulcu cıkmıs tek vuruslu bi movie cekip 3d diye koymus karsınıza hala ghost mhost siz cs den anlasaydınız o movienin ne kadar sacma bir şey oldugunu anlardınız Lamerliğin Alemi yok..!

aynen REAL TAKIMDAN 2 kisi yok 0rda REAL LE DE BEKLERİZ. ayık oL ProfiLde msn waR.

Başarılar yenilmekte var yenmekte var bunu unutmayın ;) Tebrikler

Ss. alırken neden yere bakıor bunlar anlamıorum halen :S.

Sen daha ne realinden bahsediyon la yvsk herif..Senin ghost olmadığını bilmeyen yok..movien var..sen dahil herkes izlemiştirde ben yinede atim linki herkes bidaha izlesin..

khaNz Oc si | SK Gaming

insan açar ghostu oynarda ancak bunun gibi g.zekalısı bu kadar belli eder :D adam açmış ghostu botlarla oynar gibi oynuyo.. :D her vurduğu duvar duvarlara işaret koysan bu kdr olmaz.. Alt tunel merdivenden ct base skıyo 5-6 mermı o mermilerin hepside adamların üstüne gidiyo özellikle zomu yazılara denk getiriyo iice izleyin anlarsnız.. zaten tünelden b deki adamları alışı kırılma noktası :D böle bi refleks yok hiçbiyerde..:D Adam spawn yaa.. :D:D harcanıyon koçum buralarda..devam et ghostla oynamaya..

beyler hatta bu movie çekildiğinde sv de bende vardım..tünelden b deki adamları öldürdüğü yerde diyorum ya yok böle bi refleks die o refleksle vurduklarından biride benim :D o zmn kafayı yemiştim keşke hltv olsaydı şuan resmen belli etti ghost olduğunu diye ama f1raT kardeşim sağ olsun çekmiş ellerine sağlık fıratım.. ;) kolay kolay herkeze ghost demeyiz içiniz rahat olsun ama bu kek çok bariz izleyin ve anlayın linki tekrar veriyim :D

khaNz Oc si | SK Gaming
khaNz Oc si | SK Gaming

Arkadasım güzel kardesim bak insan gibi konusuyoruz forumu kirletme biz pub kasmayız bunu aklına sok o moviede fake oke simdi sus Yenildiniz oturun sesinizi cıkarmyın oke yada git evine sütünü ic yat oke benim canımı sıkma o zmn mac almayın bizimle böyle alıcaksanız

Ben botlarla muhattap olmuyorumki sen nie araya girdin..ayrıca maç konusu açtığımı sanmıyorum siz bizi yendiniz bizde sizi yendik..bu doğal bişe bunla ilgili bişe dediğim yok..
Zaten başka bi yalan uydurulmazki bu konuyla ilgili ya fake dicen yada ses kasıodm dicen..ses le alakalı bi durum olmadıı için mecbur fake dicen :) ayrıca o movienin çekildiği zmn fake olup olmadığını anlamak için konusmutm zaten ghostsun ddm yeter artk bana ghost demekten bıkmadınızmı gibisinden konusmalar yapmıstı..o yüzden fake make geçin bu ayakları..

izledik ve gördük.. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri