Adalı yine iş başında

4
EXE RANK

~AAHHMMEEDD``

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~AAHHMMEEDD``
Quaresma, Guti, Simao, Almeida gibi isimlerin transferini bitiren Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, Mustafa Pektemek ve Orhan Şam için bugün Ankara'ya gidiyor

‘Hayal’ denilen transferleri bitiren; Quaresma, Guti, Simao, Almeida, Fernandes gibi dünya yıldızlarını Beşiktaş’a kazandıran Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı’nın bu kez hedefinde yerli isimler var. Teknik direktör Tayfur Havutçu’nun gelecek sezonki planlarında önemli rol oynayan Mustafa Pektemek ve Orhan Şam’ın transferleri için Adalı, bugün Başkent’e gidiyor. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın görüştüğü isimler arasında yer alan genç yıldızların da kariyerlerine İstanbul’da devam etmeye sıcak baktıkları dile getirildi. Beşiktaş Cephesi, takas artı para yöntemiyle iki futbolcuyu da renklerine bağlamayı planlıyor. Ayrıca Kartal’daki genç futbolcuların da Gençlerbirliği’ne kiralık olarak verilmesi gündemde...

Transfer sezonuna fırtına gibi giren Beşiktaş hedefini belirledi. Yarına kadar yerli transferi bitirmeyi amaçlayan Siyah-Beyazlılar, daha sonra rotayı yabancı futbolculara çevirecek.

Akın her an imza atabilir

Büyükşehir Belediye ile Kara Kartal büyük ölçüde anlaştı, İbrahim Akın’ın resmi imzayı atmasına sayılı saatler kaldı. Tayfur Havutçu’ya söz veren genç yıldız, “Beşiktaş’ın değerini, ayrıldıktan sonra anladım” dedi.

Beşiktaş’ın çiçeği burnunda hocası Tayfur Havutçu’nun ısrarla istediği İbrahim Akın transferinde son aşamaya gelindi. Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ’dan sonra, teknik direktör Abdullah Avcı da ‘tamam’ dedi ve Holosko karşılığında İbrahim Akın’ın bonservisi için anlaşma sağlandı. Bugün son bir görüşme yapılacak, Holosko’nun fikri alınacak ve transfere son nokta konulacak. Ancak bu noktada kilit görüşme, Tayfur Havutçu ile İbrahim Akın arasında yaşandı. İlk Beşiktaş seferi hayal kırıklığıyla sonuçlanan yıldız futbolcunun,
eski kaptanıyla oldukça duygusal bir görüşme yaptığı belirtildi. Akın, “Beşiktaş’ta neler kaybettiğimi biliyorum. Beşiktaş formasının önemini, ondan uzaktayken anladım. Benim hakkımda çok şey söylendi, yazıldı, çizildi. Benim işim futbol oynamak. Eleştiri olsa da, futbolumla yanıt vereceğim” dedi. Tayfur Havutçu’nun “Aklındaki ücret nedir?” sorusuna ise Akın’ın yanıtı net oldu: Beşiktaş’la para konuşmam...

Geri