AciL İçeri Fps sorunum waR ..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BaaT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

BaaT

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
BaaT
ArkLAr Bu konuyu buraya actım yrdm bolumunde bakan yok Nvidia gforce 6100 ekran kartı kullanıyorum oyuna qırıyorum 99 100 lerde oynuyorum 15- 20 dk qectıkten sonra 50 LEre dusuyor ne oLur bırı yrdm etsın Weya msn wersın teammwierden baksın pcme Yrdmarınızi beklıyorum

YrdmLArınızı beklıyorum arkdsLar

Öncelikle Flood atma...
Konu Yardım bölümüne taşınmıştır...

Bende ekran kartı yok 60 :D

Neden olduğunu bilmiyorum...

Ekran kartında olabilir sorun...

Bende Nvidia 7300 Ekran kartı var 256 MG, Adamı gördüğünde ateş ederken kasıyor çözemedim hala, fps 20'lere düşüyor (:

Bende Nvidia 7300 Ekran kartı var 256 MG, Adamı gördüğünde ateş ederken kasıyor çözemedim hala, fps 20'lere düşüyor (:
Ekran kartı driver'larını baştan kurmayı dene, yada güncellemeyi :)

Ekran kartı driver'larını baştan kurmayı dene, yada güncellemeyi :)
Önce güncelledim daha bi kastı sonra format attım bazı programları (adobe flash vb. programlar) yüklemeden önce fena değildi ama şuan gene kasıyor az bişi frag kasıp çıkıyorum malesef map bitmeden

Nvdia 9600GT kullanıyorum. hiçbir sorun yok. Tüm nvdia ekran kartlarının driverleri mevcut msn eklerseniz yardımcı olabilirm. profilde var msn.

Kardeş Kötü Ekran Kartlarında Isınma İle FPS Baya Düşüyor.
İyi Ekran Kartlarındada Isınma Oluyor ama Onlar İyi Olduğu İçin Fps Düşmüyor.
Ben Önceden 30 la Oynuyodum Ekran Kartına Fan Taktım 60 Oldu.

Zaten bilgisayarın toplama değilse o ekran kartına ait power puff takarlar. Toplama ise bunu da araştır. Sanırım Everest programı neyin ne sıcaklıkda olduğunu gösteriyodu.

güzel paylaşım

Geri