-accident's| kaaN'da kim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan KUDUROOO`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

KUDUROOO`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
KUDUROOO`
YAKLASIK 5-6 AYDIR KİNGOF.1 PLAYERIYIM, VE SON ZAMANLARDA SVYE TÜREYEN BU KAANMI HER NE SKIMSE SERVERA ORTAK OLMUS ONUNE GELENI BANLIYOR. AZ ONCE BANLANDIM KİNGOFTAN VE 2 SAATTİR OYNUYORUM, KAAN BU 2 SAAT İÇİNDE 4-5 KİŞİYİ BANLADI. ADAM SES DUYUP KUTUYA SIKIYOR İNEX VAR DİYİP BANLIYO VE EN SON 27YE 7 FRAG YAPTIK ADAM SERVERA GİRER GİRMEZ FRAGDAN BENİ BANLIYO.
ŞU VELEDİ TANIYAN VARSA SİZE ZAHMET Bİ MSN FELAN VERSİN.
şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum ilgilenen arkadaşlara.

kardeşm özele bi baksan sen kingsin cekemeyen ban atıyor :D

YAKLASIK 5-6 AYDIR KİNGOF.1 PLAYERIYIM, VE SON ZAMANLARDA SVYE TÜREYEN BU KAANMI HER NE SKIMSE SERVERA ORTAK OLMUS ONUNE GELENI BANLIYOR. AZ ONCE BANLANDIM KİNGOFTAN VE 2 SAATTİR OYNUYORUM, KAAN BU 2 SAAT İÇİNDE 4-5 KİŞİYİ BANLADI. ADAM SES DUYUP KUTUYA SIKIYOR İNEX VAR DİYİP BANLIYO VE EN SON 27YE 7 FRAG YAPTIK ADAM SERVERA GİRER GİRMEZ FRAGDAN BENİ BANLIYO.
ŞU VELEDİ TANIYAN VARSA SİZE ZAHMET Bİ MSN FELAN VERSİN.
şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum ilgilenen arkadaşlara.
aynen la :D kendı acmıs yarıo mk duvar atıo ses alıom fln dıo :D

Ben paşasedat.
1.si 6 -7 aylık oyuncusun kimseye yeni türeme dememelisin kardeşim yanlıs anlama beni
2.si kaaN ın Reali Kaan Qwe 3|D Bilir herkes ne oldugunu ortak oldu ve 6 aylık gh aldı yardırıyor ban yemeden ben kimsenin kötülüğünü istemem ama Burdan Kingof1 İn Sahibine söylüyorum Verin parasını yol verin bu bebeye Neyse Eyvallah.

KAAN QWE XD O

kaan xD qwe karşınızdaysa allah yardımcınız olsun :D kendisi yeni türeme felan değil ama çok sıkıntılı biri , ne yapsanızda boş herifin parası konuşuyor ;) bence farklı sw ye geç çok uraşırsan yakında sana sxe sallar .d ama tanırsan harbi komedi biridir seversin

Ben paşasedat.
1.si 6 -7 aylık oyuncusun kimseye yeni türeme dememelisin kardeşim yanlıs anlama beni
2.si kaaN ın Reali Kaan Qwe 3|D Bilir herkes ne oldugunu ortak oldu ve 6 aylık gh aldı yardırıyor ban yemeden ben kimsenin kötülüğünü istemem ama Burdan Kingof1 İn Sahibine söylüyorum Verin parasını yol verin bu bebeye Neyse Eyvallah.

6-7 aylık oyuncu derken kingof 1'De 6-7 aydır oynuyorum ve o adamı kingof1'de yeni gördüğümden öyle söyledim
yazdıklarının gerisinde sonuna kadar haklısın zaten.

kaan xD qwe karşınızdaysa allah yardımcınız olsun :D kendisi yeni türeme felan değil ama çok sıkıntılı biri , ne yapsanızda boş herifin parası konuşuyor ;) bence farklı sw ye geç çok uraşırsan yakında sana sxe sallar .d ama tanırsan harbi komedi biridir seversin

Sevilir iyi biridir ona lafım yok. zengindir eyvallah onada lafımız yok,
ama millet bi elde 3-4 adam alınca önce ana avrat kayıp sonra banlaması yaptğı işin gereksiz oldugunu gösteriyo, madem bu işe para yatırmış ortaklıgı goze almış serveri yönetmesi gerekir. önce insandan tw istenir, ana bacı sövüp banlamak değil iş.

Sevilir iyi biridir ona lafım yok. zengindir eyvallah onada lafımız yok,
ama millet bi elde 3-4 adam alınca önce ana avrat kayıp sonra banlaması yaptğı işin gereksiz oldugunu gösteriyo, madem bu işe para yatırmış ortaklıgı goze almış serveri yönetmesi gerekir. önce insandan tw istenir, ana bacı sövüp banlamak değil iş.
kardeşim zaten k1nq0fcs dediğin olay neki ana bacı muhabbetler herkese hile demeler 13- 15 yasındakı bebeler dolu baska ne beklıyebılırsın aklın varsa al bi steam gir gather kas veya real bi takıma gir +20 seviyeli arkadaslar edin yoksa k1ngodan hayır gelmez

:D:D::D:D

kardeşim zaten k1nq0fcs dediğin olay neki ana bacı muhabbetler herkese hile demeler 13- 15 yasındakı bebeler dolu baska ne beklıyebılırsın aklın varsa al bi steam gir gather kas veya real bi takıma gir +20 seviyeli arkadaslar edin yoksa k1ngodan hayır gelmez
o steam gather ısını felan becerebılsem bende alcamda

biz fakiriz kardas ?

kardeş bi cevap versen mesaj qonderdım ozelden ?

yazmısın oraya steam al gather kas bundan 1 hafta once gatherden ban yedım sucum neydı bılıomusun oyundan cıktıqım ıcın 2 hafta yedım oyundada bılerek cıkmadım net anıden kesıldı ve oyundan cıkmıs ırc actım mac gırmek ıcın !add yazdıqımda su sureye kadar banlısınız yazıyordu dahada banlıyım

ama gınede en ıyısı steam tavsıyem steam alırken ozel gunlerde al ucuz oluyo ben steam 10 tl ye aldım 2 tane aldım kullanıyorum

Geri