Aç Kalan Pitbullar Adamı Yemiş

19
EXE RANK

By BuRç-X #

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
By BuRç-X #
18947533hs9.jpg

11493581hu7.jpg

55071122yd1.jpg

İvrenc . İyiki Ac pitbula rastlamadım :D:D

:D:D:D:D Seni böyLe yaparLar Sonra. ELinde Su varsa İyisin Yüzüne Suyu Serp Senden nasıL kaçıyor Bak Benim Var köpeğimde PitbuLL değiL Av köpeği :)

:D:D Lan O kopekler sudan mı kacıyor sımdı :D:D

Evet, Araştır Bak Ve bunun Tanıgıda oLdum ben

Baktım pitbuLL Üstüme qeLio Varya allah ne verdiyse salıcam :D:D

:D:D:D yaLnız Su sıcak ve Sarı Renkte oLmayacak :D:D:D

Walla üstüme PitbuL koşarak geLiyo o korkuyLa bayıLırmıyım , tesLimmi oLurum ßiLmem ama o korku ve heycanLa Suyu yüzüme feLan $erpemem o kesin :)

Kendi Yüzüne DeğiL PitPuLL'un üstüne serpeceksin direk kaçıyorLar :D:D:D iLahi toLga :D:D:D

işte burç korkudan onu ßiLe yapamamki :) eLim ayağım titrer zaten dün köPek saLdırısına uğradım çok fénaydı (: ..

Ben Köpekten Korkmam. Tek korktugum köpek türü KangaL ve üstü türLerdir Köpek ben kadar Bir tane yumruk asıLsan Burnunun üstüne tekrar geLir bana :S:S

[quote="BuRc-X |]Ben Köpekten Korkmam. Tek korktugum köpek türü KangaL ve üstü türLerdir Köpek ben kadar Bir tane yumruk asıLsan Burnunun üstüne tekrar geLir bana :S:S[/QUOTE]

sen pitbula bi yumruk at attıgın anda el bilekten uçar xD

O beLim eLLeri Ağzına aLamaz o Köpekten Korkmayın o Kadar. Benim eLLer normaL insan eLinden Daha Kocaman. Ayrıca o Köpeğin GeLmişini Yakarım

oo hLL buRç ßaba sana bizim burdaki pittbuL'La ws ayaLıyayım :)

SaoL KArDesim quzEL PayLAsim!! Pff coqq Acı :S

AyarLa SenLe Herseyin Iddaasina Girerim O Kopegi Dogdurugu pisman etmessem bende Burc degilim. Bu kadar da guveniyorum kendime. Biz koyde yasamis koy hayatini cekmis gencleriz toLga. Ben ne diyorum KangaL ve Ust CinsLer haric diyorum. Hepsi geLsin

[quote="BuRç-X |]:D:D:D yaLnız Su sıcak ve Sarı Renkte oLmayacak :D:D:D[/QUOTE]

biLemiorum beLki o renkte ve sıcak oLabiliR :D:Dhaha

pFs daıLmıs :S ..

O bişey yapamadımı Köpeğe :S:S

Geri