Hoş geldiniz!

ForumExe'ye kayıt olarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşımda bulunabilir ve özel mesajlaşabilirsiniz.

Hemen Kaydolun!

Absolute MP3 Splitter Converter v3.1.1 (MP3 Kesme Birleştirme ve Dönüştürme Programı)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xcmeco14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 230

xcmeco14

Kullanıcı
Acemi üye 365-Gündür-Beraberiz! Çaylak Üye 5 Yıldır Beraberiz Bronz Üye 10 Yıldır Beraberiz Doğrulanmamış Hesap Silver Üye 15 Yıldır Beraberiz Gold Üye
1
EXE RANK
Feedback: 0 / 0 / 0

20110706162418.jpg

Absolute MP3 Splitter Converter v3.1.1 (MP3 Kesme ve Dönüştürme Programı) | 6.7 MB

Absolute MP3 Splitter Converter güçlü bir ses bölme, birleştirme ve küçük parçalar halinde büyük ses dosyası ayırabilir ve büyük bir dosyada ses dosyalarını birleştirme, ses formatları arasında dönüştürme, ses kalitesini kaybetmeden yazılım, çevirmek. Split küçük parçalar halinde büyük ses dosyası ve aynı zamanda kaynak biçimi ve hedef biçimi rağmen, kalite kaybı olmadan ses formatları arasında dönüştürme, büyük bir dosyada birden fazla ses dosyalarını birleştirebilirsiniz.

MP3, WAV, WMA ve OGG: Dört popüler ses formatlarını destekler. adım sihirbazı adım bölme iş çok kolay anlaşılır hale getirir. Daha fazla, hedef dosyanın ID3 etiket bilgilerini düzenleyebilirsiniz. Destek bitrate ve ses biçimleri frekans ayarları. Ayrıca MP3 ve OGG VBR destekler.
Split ses dosyası: kaynağı biçimi ve hedef biçimi rağmen küçük parçalar halinde büyük bir ses dosyası Split. Örneğin, birkaç küçük mp3 dosyaları ve WMA, WAV ve ayarlarına göre ogg dosyaları bile içine içine bir mp3 dosyası ayırabilir;
• Birleştirme ses dosyaları: kaynak biçimi ve hedef format.For Örneğin rağmen büyük bir dosyada Birleştirme birden fazla ses dosyaları, ayarlarınızı göre büyük bir mp3 dosyası içine bazı mp3 dosyaları ve hatta WMA, WAV ve OGG dosyalarını birleştirebilirsiniz.
• Convert ses formatları: toplu modunda MP3, WAV, WMA, OGG arasında dönüştürme ses formatlarını destekliyor.
• Çeşitli Yarma Modu: miktarlarda, 1: Üç by modunda bir ses dosyası ayırabilirsiniz aynı uzunlukta olan bazı bölümlerinde bölünmüş; süresi 2: Her belirli zaman uzunluğu tarafından bölünmüş, 3, kullanıcı ayarları: Sen ayarlayabilirsiniz başlama zamanı ve kesme / ön şarkı dinlerken katılma bitiş saatini.
adım Sihirbazı tarafından • Adım: adım sihirbazı adım iş çok kolay anlaşılır bölme yapar.
• Frekans ve Bitrate ayarları: Absolute MP3 Splitter frekans ve bitrate ayarlarını destekler. hedef dosyaların daha kaliteli almak için,, frekans, kanal ayarlayabilir ve bitrate, bölme veya birleştirme önce.
• Dosya Bilgileri: Bu başlık, sanatçı, albüm gibi yarma dosya bilgilerini görüntüleyebilir ve böylece; Ayrıca Id3 tag bilgilerini düzenleyebilirsiniz.
• Doğrudan Disk bölme ve birleştirme için hiçbir geçici dosyaları oluşturmak.
• MP3, WMA, WAV, OGG formatları.
• Kullanıcı dostu arayüzü, kullanımı çok kolay.

download.png

Download Uploaded
uploaded.to - where your files have to be uploaded to

Download Uploadstation
Uploadstation - Your #1 Free File Hosting Service Made Simple

Download Wupload
Get Program0235.rar on Wupload.com

Geri