a4 tech x7 mouse nerede bulurum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kraloo7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

kraloo7

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kraloo7
Arkadaslar cs ıcın a4tech x7 mouse unu alıcam fakat tum teknosa gold qibi büyük tekno marketlere baktım bulamadım İstanbul 4.leventte oturuyorum.
Bildiginiz bir yer varmı bana yakın ? şimdiden tsk ederim

Ben teknosadan aldım . Şehirler farklı gerçi ama.

VATAN COMPUTER da kesin vardır orda olmayan ürün yok

kaRde$im cs için bence en ii mouse logıtech mx310 weya mx510
isteRsen biRde bunlaRa baq

x2 varsa x7 yi boşver, x2 yoksa sen x2 al x7 de bir hata yap tıkla x7'ye sürekli ateş edicek sen yürüsen bile o hala ateş edicek, anca silahı q ya basarak bıçağa falan geçtinmi bırakıyor saçmalık cs için, zaten ak47-m4a1-deagle gibi silahlarda x2 de tek tıklamada adam pert oluyor, bacağa sıkmazsan tabi. x7 ye ne gerek duydun?

ben bugun aldım teknosa ve vatan computer da var

Arkadaslar cs ıcın a4tech x7 mouse unu alıcam fakat tum teknosa gold qibi büyük tekno marketlere baktım bulamadım İstanbul 4.leventte oturuyorum.
Bildiginiz bir yer varmı bana yakın ? şimdiden tsk ederim

TeknoSA ve VATAN Computer'da bulabilirsin sitelerinden inceleme yapabilrsin sitelerinde ellerinde olduğunu göstermişler ama stoklarında varmıdır bilemiyeceğim ama git bi sor.

TeknoSA ve VATAN Computer'da bulabilirsin sitelerinden inceleme yapabilrsin sitelerinde ellerinde olduğunu göstermişler ama stoklarında varmıdır bilemiyeceğim ama git bi sor.

bende ordan aldım 2 sinden aynı anda bi kuzenime bi kendime

metrocity teknosa ya baktım fakat sadece oliviumda olduqunu söylediler ordada yoktu gold da zaten yok teknosa nın sitesinde olduqunu gösteriyor fakat yok
x2 mouse u hic düşünmedim acaba bir link atarmısınız ilginize tskler.

qoliath hanqı subesınden aldın acaba?

eger ankarada oturuorsan mikrosdan bulabılırısn

istanbul 4.leventte oturuyorum ve hala bulamadım x7

x7 yi salla bence logitech g5 falan al veya arkadasın dedigi gibi x2

Çözüm bulundu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri