5-6 Dk`Lık Fraq`ım =)

0
EXE RANK

~DeViLHeLL

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~DeViLHeLL
abimde bu sw de kasıyor ama senden daha iyi :D

daha iyi fraglar beklerim... :D
bu senden daha iyi :D
gfdgd.jpg

:cursing::cursing::cursing:ya olum sız harbı bebe misiniz bu fragları koymaya utanmıomusunuz fragda frag olsa bızene senın fragından onune gelen frag koyyo pff zate sow yapdım dıenlerde paıntle guzel calısmalar yapıo al sana frag:cursing::cursing:

sky sen cok iimi frag yapıonda konsuuon

Beyenip Beyenmemek sizin seçiminiz ben fraqımı koydum beyenen yorum beyenmeyen yapmaz İlla Çirkeflik yapmanız qerekmio =(

0lum Her BOqu Küçümsemeyin Kimsiniz La Siz 2 Maça Girmişler Bi Yerleri Klkmış ez0lar

dewam et.....

Küfür edeni sınırsız banlarim, sana göre kötü frag olabilir ama kötü yorum yapıp arkadaşın şevkini kırana sınırsız ban atarım acımam...! İsterse Yetkili Olsun ..! Adam gibi yorum yapmayi öğrenin.

Başarılarının devamını dilerim devilhell..

asdqw Sınırsız Banlanmıştır.

sky' JUBA bir daha yanlışını görürsem foruma el sallarsın kardeşim adam gibi yorum yap, sürekli üye oldugun için bu sefer şanslısın .

Küfür edeni sınırsız banlarim, sana göre kötü frag olabilir ama kötü yorum yapıp arkadaşın şevkini kırana sınırsız ban atarım acımam...! İsterse Yetkili Olsun ..! Adam gibi yorum yapmayi öğrenin.

Başarılarının devamını dilerim devilhell..
Tşk Ederim Kardeş...

[quote="sky']:cursing::cursing::cursing:ya olum sız harbı bebe misiniz bu fragları koymaya utanmıomusunuz fragda frag olsa bızene senın fragından onune gelen frag koyyo pff zate sow yapdım dıenlerde paıntle guzel calısmalar yapıo al sana frag:cursing::cursing:[/QUOTE]

sanane sen onuda yapıp koymuyorsun koyduklarınıda goruyorum :S sende koyda daha iisini konus vede adam demıskı ben en iyisiyim demıorm senıgıbleri yuzunden 1daha fraq koymaya usenıor adam senın gıbi yorum yapan yuzunden fraq qüzeL kardesım Dwm:thumbdown:

[quote="sky']:cursing::cursing::cursing:ya olum sız harbı bebe misiniz bu fragları koymaya utanmıomusunuz fragda frag olsa bızene senın fragından onune gelen frag koyyo pff zate sow yapdım dıenlerde paıntle guzel calısmalar yapıo al sana frag:cursing::cursing:[/QUOTE]
olm sanane girmiceksin o zamana çocuk bi frag koymus sen daha iyisinimi yapıon mesala 22 ye 0 flnmı ? ha ? Cfq master seni

Tebrikler Kardeşim :) Devamını Dilerim

Geri