3 YıLLık Cs HayaTımDa BöyLe Cfg Görmedim ! beğenmezsen bidaha KonıLarıma BakMa !!!

0
EXE RANK

-kjNqLomera *

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-kjNqLomera *
Arkadaş başlıktada belirttiğim gibi böyle cfg görmedim omuz hizası tara direk Hs . Her silahı Manyak ötesidir
Madem Bu kadar iyi niyE paylaşıon DiYe soRarSanız Cevabı Çok Basit Gelecek yıl öss sınavım var vE dershaneye yazıldım bu yüzden babam cs yi bana yasakladı . GünDE Bİr saAt anca Oturuom. Yaklaşık bir Yıl Oynuyamıcam . NB Cfg PAylaşayım Dedim . Ben MİllEt gibi AbarTmam Ama Oyunalemi 1 De en az 50 kişi ben den cfg istedi hatta adminin biri hileyim diye sw ye sokmadı. Onu Zor İkna Ettiim Cfg Kullandığıma . SadecE deNeyin

TEŞEKKÜR EDİN ETMEYİN CANINIZ SAĞOLSUN
BEN BU PAYŞAŞIMI TEŞEKKÜR VEYA RAP İÇİN DEĞİL ZEVK İÇİN PAYLAŞIYORUM

CFG BENİM ORJ. CFG`M DEĞİL BİR ARA YANİ YAKLAŞIK BİR YIL ÖNCE İNTERNETTE ÇOK CFG ARAMIŞTIM VE ŞANS ESERİ BİR İNGİLİZ SİTESİNE GİRDİM ORADAN İNDİRDİM SİTENİN İSMİNİ HATIRLAMIOM HATIRLASAN İSMİNİ VERİRDİM :))

GELELİM O MUHTEŞEM LİNKİMİZE :)))

SolBilek - Upload.gen.trSolBilek - Upload.gen.tr"]SolBilek - Upload.gen.tr[/URL]

waroL kardesım benım yaa :D

Paylaşım için teşekkürler.

seneye aynı dert benm basımdada war bende bırakacam mecburen yaklasık 1 2 haftaya sana seneye basarıLar diLerim calısmaLarında kolayLıkLar + payLasım icin tesekkürLer

teşekkürler..

Sagol KarDeS ALLAH Sınavında KOLAYLIK SAGLASIN

saoL kardeşim inşsallah güzeldir. & güzel oldugunada eminim . Teşekkürler...

Kötü oynayanları ezq veya b0t die nitelendiren asLa kinq 0Lamaz...

sw farketmez. :) -superman` ;) # <TROXY> Fak3lere dikkat ..!

Denicem tşkrler :)

birader fps 40-50-60 yukarı cıkmıo hatta ınıo bune bole !!! :@

paylaşım için saol ..

Paylaşım için ve bu özverin için sana teşekkür ediyorum . Sonuçta bu bir oyun . Cfg'sini payLaşmayan arkadaşLarı anLamıyorum . Sonuçta yine iş biLekte bitiyor . O yoksa dünyanın en iyi cfgsi oLsun boş.Herkes senin gibi duyarlı olup insanLarla payLaşıma girse bu kadar cfg çöplüğü olmazdı adam akıllı cfg'lerle oynardık. Crossu renkli yapan cfg yaptım diye koyuyor. Yazık öyle bir hal aldıkı artık samimi bulmadığım birinin cfgsini denemiyorum . Ama senin cfg yi denicem. Tekrar teşekkürLer...

Paylaşım için ve bu özverin için sana teşekkür ediyorum . Sonuçta bu bir oyun . Cfg'sini payLaşmayan arkadaşLarı anLamıyorum . Sonuçta yine iş biLekte bitiyor . O yoksa dünyanın en iyi cfgsi oLsun boş.Herkes senin gibi duyarlı olup insanLarla payLaşıma girse bu kadar cfg çöplüğü olmazdı adam akıllı cfg'lerle oynardık. Crossu renkli yapan cfg yaptım diye koyuyor. Yazık öyle bir hal aldıkı artık samimi bulmadığım birinin cfgsini denemiyorum . Ama senin cfg yi denicem. Tekrar teşekkürLer...
haklısın kardeş millet iyi de olsa kötüde olsa paylaşıo . 1 yıl önce bende çok aradım çok cfg denedim ama boş not defterinin içine iki üç şey yazan cfg yaptım havalarına girio ama boş. sağlam bi cfg yapman için en az 2-3 hafta üstünde uğraşman vede en önemlisi denemen lazım ki eğer sağlamsa ondan sonra paylaşman lazım

Teşekürler

Geri