2500 Göz Kırpması - 2000 Smileys (İfadeler) 100 lerce MSN hakkında bilgi (PROGRAMIM)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
9
EXE RANK

Z1rT

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.net
Z1rT
rkadaşlar öncelikle selamun aleyküm.Ben MSN için görüntü resimleri, göz kirpmalar felanin olduğu bir program hazırlıyorum.Öncelikle sizin de önerilerinizi alayım dedim.Şu an benim bilgisayarda MSN için saydıklarım hepsi var.(2500 Görnt
ü resmi....) . Sizden programın nasıl gittiğini öğrenmek istedim.(Özellikle tasarımım) . yani eğer güzel bir program olur diyorsanız devam edeceğim.Programın herşeyi bana ait ve 15 yaşındayım.Yani yaşıma göre değerlendirirseniz ,iyi olur
ka12.gif
. Şu an programda menüler işlev görmüyor.Sadece tasarımı öğrenmek istedim.Menülerden "Diğer Bilgiler" var bir tek o çalışıyor...Lütfen bana kızmayın.

Boyut: 6,00 MB (Şu anlık) normalde 70 mb olacak herhalde!
Download linki:
http://www.hemenpaylas.com/download/757158/msn.rar.html
(daha önce ekledim mi ben linki.Yoksa modereler mi sildi.unuttum valla!
smile.gif
)

Bir de yine sadece şu anlık yükleme programı felanla uğraşmadım.tak çalıştır işlevi görüyor (şu anlık))

Lütfen yorumunuzu yapınn.
Repim olsa canım feda Türk toplumuna!!!!

HAİ BAKALIM . Bİ BAKIN.!
rolleyes.gif
rolleyes.gif
rolleyes.gif
rolleyes.gif
rolleyes.gif
rolleyes.gif

Bİ KAÇ SCREENSHOT KOYİM DEDİM:

wol_error.gif
Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1024x768.
asd8rd.jpg

wol_error.gif
Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1024x768.
screen24al.jpg

Geri