Z1rT
Kullanıcı

9

rkadaşlar öncelikle selamun aleyküm.Ben MSN için görüntü resimleri, göz kirpmalar felanin olduğu bir program hazırlıyorum.Öncelikle sizin de önerilerinizi alayım dedim.Şu an benim bilgisayarda MSN için saydıklarım hepsi var.(2500 Görnt
ü resmi....) . Sizden programın nasıl gittiğini öğrenmek istedim.(Özellikle tasarımım) . yani eğer güzel bir program olur diyorsanız devam edeceğim.Programın herşeyi bana ait ve 15 yaşındayım.Yani yaşıma göre değerlendirirseniz ,iyi olur
. Şu an programda menüler işlev görmüyor.Sadece tasarımı öğrenmek istedim.Menülerden "Diğer Bilgiler" var bir tek o çalışıyor...Lütfen bana kızmayın.
Boyut: 6,00 MB (Şu anlık) normalde 70 mb olacak herhalde!
Download linki:
http://www.hemenpaylas.com/download/757158/msn.rar.html
(daha önce ekledim mi ben linki.Yoksa modereler mi sildi.unuttum valla!
)
Bir de yine sadece şu anlık yükleme programı felanla uğraşmadım.tak çalıştır işlevi görüyor (şu anlık))
Lütfen yorumunuzu yapınn.
Repim olsa canım feda Türk toplumuna!!!!
HAİ BAKALIM . Bİ BAKIN.!
Bİ KAÇ SCREENSHOT KOYİM DEDİM:
Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1024x768.
Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1024x768.
ü resmi....) . Sizden programın nasıl gittiğini öğrenmek istedim.(Özellikle tasarımım) . yani eğer güzel bir program olur diyorsanız devam edeceğim.Programın herşeyi bana ait ve 15 yaşındayım.Yani yaşıma göre değerlendirirseniz ,iyi olur

Boyut: 6,00 MB (Şu anlık) normalde 70 mb olacak herhalde!
Download linki:
http://www.hemenpaylas.com/download/757158/msn.rar.html
(daha önce ekledim mi ben linki.Yoksa modereler mi sildi.unuttum valla!

Bir de yine sadece şu anlık yükleme programı felanla uğraşmadım.tak çalıştır işlevi görüyor (şu anlık))
Lütfen yorumunuzu yapınn.
Repim olsa canım feda Türk toplumuna!!!!
HAİ BAKALIM . Bİ BAKIN.!

Bİ KAÇ SCREENSHOT KOYİM DEDİM: