2500 Göz Kırpması - 2000 Smileys (İfadeler) 100 lerce MSN hakkında bilgi (PROGRAMIM)

• Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 304

Z1rT

Kullanıcı
Acemi üye 365-Gündür-Beraberiz! Çaylak Üye 5 Yıldır Beraberiz Bronz Üye 10 Yıldır Beraberiz Doğrulanmamış Hesap Silver Üye 15 Yıldır Beraberiz Gold Üye Platin Üye
9
Ticaret - 0%
0   0   0

rkadaşlar öncelikle selamun aleyküm.Ben MSN için görüntü resimleri, göz kirpmalar felanin olduğu bir program hazırlıyorum.Öncelikle sizin de önerilerinizi alayım dedim.Şu an benim bilgisayarda MSN için saydıklarım hepsi var.(2500 Görnt
ü resmi....) . Sizden programın nasıl gittiğini öğrenmek istedim.(Özellikle tasarımım) . yani eğer güzel bir program olur diyorsanız devam edeceğim.Programın herşeyi bana ait ve 15 yaşındayım.Yani yaşıma göre değerlendirirseniz ,iyi olur
ka12.gif
. Şu an programda menüler işlev görmüyor.Sadece tasarımı öğrenmek istedim.Menülerden "Diğer Bilgiler" var bir tek o çalışıyor...Lütfen bana kızmayın.

Boyut: 6,00 MB (Şu anlık) normalde 70 mb olacak herhalde!
Download linki:
http://www.hemenpaylas.com/download/757158/msn.rar.html
(daha önce ekledim mi ben linki.Yoksa modereler mi sildi.unuttum valla!
smile.gif
)

Bir de yine sadece şu anlık yükleme programı felanla uğraşmadım.tak çalıştır işlevi görüyor (şu anlık))

Lütfen yorumunuzu yapınn.
Repim olsa canım feda Türk toplumuna!!!!

HAİ BAKALIM . Bİ BAKIN.!
rolleyes.gif
rolleyes.gif
rolleyes.gif
rolleyes.gif
rolleyes.gif
rolleyes.gif

Bİ KAÇ SCREENSHOT KOYİM DEDİM:

wol_error.gif
Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1024x768.
asd8rd.jpg

wol_error.gif
Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 1024x768.
screen24al.jpg

Home Register Log In