-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

Joven.` #

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Joven.` #
PAYLAŞMAMIN SEBEBİ : Arkadaşlar Ben iyice sıkıldım sizede paylaşmak istedim işlerimi yoğunlaştırıp daha çok çalıştım ve 300 ytL topladım gittim direk paypal Hesabıyla Parayı Ganchev`in Adresine yatırdım ve akşam msn`e girdiğimde konuştuk ingilizcem vardır 2 dil biliyorum.Herneyse konuştuk konuştuk Süresiz diye birşey yokmuş Sadece sxe 9.9 a Kadar çalışıyormş Zaten Artık oynaya oynaya sıkılırsınız bende sıkılmaya başladım bile artık Dosyanın anlatımına geliyorum.

ANLATIM : Winrar'dan çıkan dosyayı açalım,ve içindeki setubu kuralım Tabi çalışması için Lisansı aktive etmeniz gerekir bunun içinde Serial Kodu içine koydum Lisans gh0s7 h4x.dll internet sayfasını açalım ve ordan serial kodu kopyalayalım sonra gelelim Setubu kurunca içinden çıkan dosyanın içine yapştırın sonra Sxe açın Gh0s7 h4x Masaüstünüze gelicek Açalım ve oyuna girelim Numpad Tuşlarıyla Farklı şekillerde oynuyabilirsiniz.Hepinize iyi oyunlar.

LİNK : http://www.dosya.tc/Gh0s7h4x4.0forsXe7.7licensedto.rar.html

ÖNEMLİ : Arkadaşlar mutlaka Serial kodu yapıştırın Serial kod Lisans gh0s7 h4x.dll Adlı internet sayfasının içindedir iyi günlerde kullanın ..

PROGRAM ADI : Gh0s7 h4x (brb)

LİNKİ DÜZELTTİM ARKADAŞLAR İNDİREBİLİRSİNİZ GÜLE GÜLE KULLANIN ..

olmaz dostum ındırmeye bıle gerek yok ben lısanslı kullanıyorum fakat id numarasını adam yazıp programa lımıt koyuo yanı serial falan hikaye

ayyyy
kurtadam olmus da puan flan kazanmak ıcın mı ypaatın sen sımdı bunu : D
helal sana

KIMSE INDIRMESIN YAAA KENDINCE CAKALLIK YPAMIS PEHH

oluyo harbi çok tşkler... inanmamıştım ama bi baktım oldu çok ama çok tşkler... wall akar yhaw

ayyy :D
oldu dıo ya

INDIRMEYINNNNNNNNNNNNNNNN

olmaz dostum ındırmeye bıle gerek yok ben lısanslı kullanıyorum fakat id numarasını adam yazıp programa lımıt koyuo yanı serial falan hikaye

Hatta weRdiqi Sitede RekLam Yapıo

direk banned :D

çalışıormu acaba ?

ya Adama bak direk Banned !!!!! :@

arkadasım lınk kırık:S

Arkadaşım link kırık diyoz linki yenile yada konu kilit üye banned...

link kırıq linki düzelttttttttttttttt

lınq kırık

Lİnq qırık 4q saLaqı

PAYLAŞMAMIN SEBEBİ : Arkadaşlar Ben iyice sıkıldım sizede paylaşmak istedim işlerimi yoğunlaştırıp daha çok çalıştım ve 300 ytL topladım gittim direk paypal Hesabıyla Parayı Ganchev`in Adresine yatırdım ve akşam msn`e girdiğimde konuştuk ingilizcem vardır 2 dil biliyorum.Herneyse konuştuk konuştuk Süresiz diye birşey yokmuş Sadece sxe 9.9 a Kadar çalışıyormş Zaten Artık oynaya oynaya sıkılırsınız bende sıkılmaya başladım bile artık Dosyanın anlatımına geliyorum.

ANLATIM : Winrar'dan çıkan dosyayı açalım,ve içindeki setubu kuralım Tabi çalışması için Lisansı aktive etmeniz gerekir bunun içinde Serial Kodu içine koydum Lisans gh0s7 h4x.dll internet sayfasını açalım ve ordan serial kodu kopyalayalım sonra gelelim Setubu kurunca içinden çıkan dosyanın içine yapştırın sonra Sxe açın Gh0s7 h4x Masaüstünüze gelicek Açalım ve oyuna girelim Numpad Tuşlarıyla Farklı şekillerde oynuyabilirsiniz.Hepinize iyi oyunlar.

LİNK : RapidShare: Easy Filehosting

ÖNEMLİ : Arkadaşlar mutlaka Serial kodu yapıştırın Serial kod Lisans gh0s7 h4x.dll Adlı internet sayfasının içindedir iyi günlerde kullanın ..

PROGRAM ADI : Gh0s7 h4x (brb)

aRkaDaşm linq kıRıq düzeltirmisn LütFen...

ya sunu rapidshare ye vermeyin diye diye bıktık kardesim OpenDNS ye ver

linki yenile hadi :S

xD...
saoL...Tesekkurler devamini dilerim...;)

Düzelitoyrum Arkadaşlar Lütfen Çekemeyenler Yorum yapmassın Çocuk değiliz biz brda :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri