0
EXE RANK
Joven.` #
Fexe Kullanıcısı
PAYLAŞMAMIN SEBEBİ : Arkadaşlar Ben iyice sıkıldım sizede paylaşmak istedim işlerimi yoğunlaştırıp daha çok çalıştım ve 300 ytL topladım gittim direk paypal Hesabıyla Parayı Ganchev`in Adresine yatırdım ve akşam msn`e girdiğimde konuştuk ingilizcem vardır 2 dil biliyorum.Herneyse konuştuk konuştuk Süresiz diye birşey yokmuş Sadece sxe 9.9 a Kadar çalışıyormş Zaten Artık oynaya oynaya sıkılırsınız bende sıkılmaya başladım bile artık Dosyanın anlatımına geliyorum.
ANLATIM : Winrar'dan çıkan dosyayı açalım,ve içindeki setubu kuralım Tabi çalışması için Lisansı aktive etmeniz gerekir bunun içinde Serial Kodu içine koydum Lisans gh0s7 h4x.dll internet sayfasını açalım ve ordan serial kodu kopyalayalım sonra gelelim Setubu kurunca içinden çıkan dosyanın içine yapştırın sonra Sxe açın Gh0s7 h4x Masaüstünüze gelicek Açalım ve oyuna girelim Numpad Tuşlarıyla Farklı şekillerde oynuyabilirsiniz.Hepinize iyi oyunlar.
LİNK : http://www.dosya.tc/Gh0s7h4x4.0forsXe7.7licensedto.rar.html
ÖNEMLİ : Arkadaşlar mutlaka Serial kodu yapıştırın Serial kod Lisans gh0s7 h4x.dll Adlı internet sayfasının içindedir iyi günlerde kullanın ..
PROGRAM ADI : Gh0s7 h4x (brb)
LİNKİ DÜZELTTİM ARKADAŞLAR İNDİREBİLİRSİNİZ GÜLE GÜLE KULLANIN ..
ANLATIM : Winrar'dan çıkan dosyayı açalım,ve içindeki setubu kuralım Tabi çalışması için Lisansı aktive etmeniz gerekir bunun içinde Serial Kodu içine koydum Lisans gh0s7 h4x.dll internet sayfasını açalım ve ordan serial kodu kopyalayalım sonra gelelim Setubu kurunca içinden çıkan dosyanın içine yapştırın sonra Sxe açın Gh0s7 h4x Masaüstünüze gelicek Açalım ve oyuna girelim Numpad Tuşlarıyla Farklı şekillerde oynuyabilirsiniz.Hepinize iyi oyunlar.
LİNK : http://www.dosya.tc/Gh0s7h4x4.0forsXe7.7licensedto.rar.html
ÖNEMLİ : Arkadaşlar mutlaka Serial kodu yapıştırın Serial kod Lisans gh0s7 h4x.dll Adlı internet sayfasının içindedir iyi günlerde kullanın ..
PROGRAM ADI : Gh0s7 h4x (brb)
LİNKİ DÜZELTTİM ARKADAŞLAR İNDİREBİLİRSİNİZ GÜLE GÜLE KULLANIN ..