“2012’nin özgürlüklerle dolu bir yıl olmasını diliyorum”

4
EXE RANK

Faik Küçükali

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Faik Küçükali
Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımımızın oyuncularından Henri Bienvenu FBTV'nin sorularını yanıtladı.

Bienvenu, Fenerbahçemizin Pazartesi günü Gaziantepspor ile yaptığı karşılaşmayı değerlendirdi ve "Arka arkaya beraberliklerimiz ve puan kayıplarımız oldu. Bunun ardından ilk dakikalarında geri düştüğümüz bir karşılaşmayı kazanmak ve geri dönüş yapmak bizim için son derece olumlu.
Şampiyonluk yarışını Galatasaray ile de puan farkını açmadan, olması gerektiği gibi liderliğe oynayarak devam ettiriyoruz. Gaziantepspor maçını değerlendirecek olursam; bu bizim için çok önemli bir galibiyet oldu. Taraftarlarımızın, yedek kulübemizin, takımımızın her bireyinin katkısının olduğu güzel bir galibiyet kazandık" diye konuştu.

Oyuncumuz Perşembe günü kendi evimizde oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası maçı ile ilgili ise, "Konya Torku kupa maçı için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu maç için de ciddiyet ile çalışıyoruz ve ilk dakikadan itibaren dikkatli olmamız gerektiğini biliyoruz. Kupa maçlarının her türlü sonucu olabiliyor. Alt ligden gelen takımlar, üst liglerdeki takımlara sürpriz yapabiliyorlar. Bu yüzden son derece konsantrasyonla çalışıyoruz" dedi.

Bienvenu, Fenerbahçe'ye adaptasyon süreci ile ilgili ise şunları söyledi: "Sezon başında yeni bir takıma geldim ve hedefleri olan bir takıma geldim. Buradaki adaptasyon sürecimi hocalarımın ve arkadaşlarımın bana olan yardımı ve desteği ile kısa sürede atlattım. Ancak sonrasında bir düşüş, konsantrasyon düşüklüğü yaşadığımın farkındayım ve bunu aşmak için çabalıyorum. En kısa zamanda kendimi bulmuş bir şekilde, alışkın olduğum şekilde gollerimle ve sahadaki tüm mücadelemle takımıma katkıda bulunmak istiyorum."

2011 ve 2012 yılı ile ilgili görüşlerini ise Bienvenu, "2011 yılı, şampiyonluğu da barındıran bir yıl olmakla birlikte camiamız için çok zor tamamlandı. Taraftarlarımızın bu dönemde bizlere çok büyük destekleri var. Saygı duyulacak bir bağlılık ve sevgileri var kulübümüze karşı. Biz bir aileyiz ve 2012'nin çok daha güzel olmasını, özgürlüklerle dolu olmasını, şampiyonluğu yeniden yaşayacağımız bir yıl olmasını diliyorum" dedi.

Geri