2011 Nickler ..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
9
EXE RANK

Z1rT

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.net
Z1rT
* Eski sevgiliyle barışınca kaldığınız yerden değil, kandığınız yerden devam edersiniz ancak..

*Yαğmurlαr düşünce tenime, her dαmlαyı `sen´ sαnıp ısLαnmαyı `αşk´ bildim . Ve biliyor musn ? Gölgeni bile çok özledim ....

*Bir kadın erkeğin yanında gözlerini kapatıyorsa aşık oluyordur, Erkek gözlerini kapatıyorsa, kadın alışveriş yapıyordur.
smile.gif

*Sorαnlαrα -o gitti diyorum, gülüyorlαr... Ve ekliyorlαr; -sen sαnki burαdαsın !

*"Bazen susarsın.. yenilmiş sanırlar seni, eksik ve yaramaz. Unutma, susan bilir ki konuştuğu zaman kimse kaldıramaz..

*Yalnızlığı çekilmez kılan birçok sebep vardır; ama unutma ki yalnızlık, bize gerçek dostlarımızın kim olduğunu hatırlatır..

*Hadi Ben Üçe Kadar Sayıyım Ve Sen Kaybol Artık ; Elma Dersem Çıkma , ''*****'' Dersem Çık !

*Kiminle Güldüğünü Unutabilirsin Ama Kiminle Ağladığını Asla Bizde Kardeşliktir Esas Olan ..

*Ben Senden Gelecek 2 Tebessüme Muhtaçken; Sen Her Defasında Beni Kahretcek Kadar - Nankör'müsün Sevdiğim ?

*Gerçekten seviyorsan, mesafeler anlamını yitirir ! "Ne bakabilirsin gözlerine ne de dokunabilirsin; ama hep hissedersin".

*Dolu dolu yaşa hayatı, dilini keşkeler sarmasın. Ve öyle birini sev ki; gündüz güneşe, gece yıldıza ihtiyaç kalmasın..

*"Bu sααtten sonrα sende fırtınα bile kopsα; bende yα
prαk oynαmαz".

*"Büyük adam olmana lüzum yok, sadece adam ol yeter".

*Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim.. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti..

*Bir erkeğin yumruğundan daha serttir bir kadının son sözü: Çünkü biri dişlerini döker, diğeri düşlerini.

*Sevgilin seni aldatıyor; Dedi falcı . Hangisi dedim AFALLADI.

*Zαmαn lαzım unutαcαksın. Nαsıl unuttuysαn çocukluğunu, kırılαn oyuncαklαrını....Kırılαn kαlbini de öyle unutαcαksın..

*Hep korkarız yalnızlıktan ama bil ki yalnızsan; Yalancı arkadaşların, iki yüzlü dostların ve çekip gidecek bir sevgilin olmaz.

*Artık gelecek planlarımı hayattan gizli yapıyorum. Sanki hayat, işini gücünü bırakıp planlarımı bozmak için herşeyi yapıyor (!)

*Ölmek için doğmuştur insan. O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusuna bayılır !

İyi Forumlar.

Geri