2010 Yılının Antivirüs Programları Test Sonuçları [ Şubat ]

19
EXE RANK

By BuRç-X #

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
By BuRç-X #
İşte Sonuçlar

f069cc17a6c2b95a8fc90db402071754.jpg

38ee163c5377540f324341585cb261ae.jpg

Anti-virüs testleri ve karşılaştırmaları yapan, dünya genelinde kabul gören testlere imza atan AV Comparatives, yaygın kullanılan anti-virüs yazılımlarını düzenli olarak test ediyor. Şirketin Şubat 2010 raporu da, işte bu testlerden en güncel olanı...

Test sonuçlarını, hangi yazılımın kaç yıldız aldığını, ne kadar başarılı olduğunu resimlerde bulabilirsiniz.

Testte yer alan anti-virüsler şunlar:
• avast! Free Antivirus 5.0
• AVG Anti-Virus 9.0
• AVIRA AntiVir Premium 9.0
• BitDefender Antivirus 2010
• eScan Anti-Virus 10.0
• ESET NOD32 Antivirus 4.0
• F-Secure Anti-Virus 2010
• G DATA AntiVirus 2010
• K7 TotalSecurity 10.0
• Kaspersky Anti-Virus 2010
• Kingsoft AntiVirus 2010
• McAfee AntiVirus Plus 2010
• Microsoft Security Essentials 1.0
• Norman Antivirus & Anti-Spyware 7.30
• Panda Antivirus Pro 2010
• PC Tools Spyware Doctor with AV 7.0
• Sophos Anti-Virus 9.0
• Symantec Norton Anti-Virus 2010
• Trend Micro AntiVirus plus AntiSpyware 2010
• Trustport Antivirus 2010

Yuh Diycem G-Data Hiç Duymadım Kaspersky Ve Esete Bakın :s

Avira'nın böyle olacağını biliyordum her zaman güvenmişimdir Avira Forever..;)

Yuh Diycem G-Data Hiç Duymadım Kaspersky Ve Esete Bakın :s

Bende şaşırdım gerçekten, üstelik şirket hep güvendiğim bir şirket yani taraflı değil.

Tarafsız bir şirket, avira'ya geçmeyi düşünüyorum.

Gerçekten sıralama enteresan

2010'da bütün programlar bir üstlerini çıkardı.

G-DATA 2009'da da 1. seçildi fakat, Kaspersky'ya şaşırdım açıkcası...

Yalan desem şirket gerçekyen başarılı bir şirket fakat bilmiyorum kaçırdıkları olabilir.

Kaspersky cok sasırttı beni :S G-DATa yı omrumde ilk defa duydum en iiyis Aviraya gecmek. Burca katılıyorm. :)

G-data alman yazılımı olup çok başarılı bir programdır.

Türkçe dil desteği bulunmaktadır.

Teşekkür bilgi için

Önemli değil ben teşekkür ederim.

Bu arada siz siz olun netten anti vir indirmeyin kendisi virüs oluyor hemde antivirüs program ınız olmadıqı için taratamıyorsununz benden sölemesi :)

Bizzat orjinal sitesnden indirirsen daha iyi olur.

AVira premium biraz araştırırsan key bulabilirsin.

G-DATA ' diye bir antivirüs duymadım ..

Eskiden ESET NOD32 kullandım .. herkez taratıyorum virüs yok pc temiz fln diyo nedense ama ESET 'e hiçbir zaman güvenmeyin .

[ Kaspersky ve AVIRA Çok iyi antivirüsler ]

- Ben Size AVIRA ' yı öneririm 10 'uncu sürümü çıkardılar .. Arayüz ve virüs enggelleme bulma olarak çok sağlıklı .. ve Hergün OTOMATIK - VERITABANI güncellemesi yapıyor ..

Daha sabah format attım, ve Kaspersky Internet Securiy 2010 kurdum, ben test'te böyle bi puan almasına şaşırdım fakat asla ve asla güvenimi yitirmem.

win32:agent buldu gene kurduğum zaman. Ajan virüsüdür.

Burç bende Format Attım ama ne kullancagımı bilmiyorum avira kullandıqımda cs ye giremiyordum :S O yüzden siLdm

Burç bende Format Attım ama ne kullancagımı bilmiyorum avira kullandıqımda cs ye giremiyordum :S O yüzden siLdm

O zaman sana Avast öneriyim. Ben kalitelidir. Yok Wallhack vs işim olmaz netten dosya indirmem diyorsan Eset Nod32 ile devam et derim.

Burç KİS Bazı virüsleri yakalamıyor KAV kullansan Daha ii olur derim Çünkü Gecen biri wall paylasmıs Virüssüz Die KİS ile taratmıslar bısey Cıkmamıs indirmeyin Bide ben taratam dEdim KAV ile tarattım Wirüsü yakaladı :) Bunu diikkate al derim burcum

Yok ınternet security'de ben free görmedim daha, arada Eset kuruyorum Kaspersky varken gayet güzel gidiyor öyle :D

4 gb ram olunca başka oluyor yazında ekran kartı çakarım 1 gb 9600 gt Nvidia off...

Geri