15
EXE RANK
-AUXERRE. `
Fexe Kullanıcısı
Bölük komutanının yanına koşarak gelip çakı gibi bir selam verdikten sonra heyecanla "Beni arzu etmişsiniz komutanım" diyen ve yüzbaşının "Seni ne arzu edecem lan!" kükremesiyle magma yollarına düşen Mehmetçik için kocaman bir alkış lütfen...
Alışverişimizi yaptık ve kasaya yanaştık. Kasiyer çocuk önce bana baktı
sonra telefonuna sarıldı. Sonra birini arayıp
artık nasıl bir heyecana kapıldıysa; "Dediğim kız burada oğluum!" dedi
ben şaşkın şaşkın babama baktım
babamınsa ağzından şu sözler döküldü: "Babası da burada de!"

Amerika'da yaşıyorum. Sürekli dinlediğim bir radyo kanalı var
haftada 1 saat
bir ülkenin müziklerini çalyorlar. 6 yıldır merakla bekliyordum
sıra ne zaman Türkiye'ye gelecek diye. Nihayet bu sabah Türkiye seçilmişti. Ve ilk parça geldi: Ceylan söylüyor
"Saçlarını dağıtırsın
rüzgarlara bırakırsın..." Evet
6 yıl bekledim
yuh dedim
başka da bir şey demedim.

Sevgili anneanneciğim
havaalanındaki kadın polis memurunun amacı sana sarılmak değil üzerini aramaktı. Hadi sarılıp sırtını sıvazladın
bir de üstüne öpmenin ne gereği vardı?

Gece görüş mesafesinin 1 (!) metreye kadar düştüğü sisli havada
45 dakika boyunca kaplumbağa hızı ile ilerledikten sonra
yanlışlıkla sileceği çalıştırmamla birlikte 20 metre ilerisini gördüm. Daha neler göreceğim bakalım...

İşyerime arkadaşım ziyarete geldi. Ne içmek istediğini sorduğumda çay cevabı ile 5-6 metre uzakta olan askerime
2 işareti yapıp çay karıştırma hareketini yaptım. Asker olduğu yerde 2 kere döndü. Bir an arkadaş koptu
ben şaşkın...

Fazla kilolarından şikayet edip
akupunktura gitmeye karar veren tombik anneme babamın yorumu: "Sana bu saatten sonra inşaat çivisi çaksak fayda etmez hanım..." O günden beri küsler
barışmalarını bekliyoruz.

Annem babamın içki içmesine tepki gösterir her zaman. Babam arkadaşlarıyla içerken bir gün arkadaşı "Maydonoz al
yenge anlamaz." demiş. Ve gecenin bir yarısı bizi gülme krizine sokan son. Ayakta zar zor duran bir baba ve elinde bir demet maydonoz...

Elindeki bıçakları satabilmek adına "Bu bıçakla her şeyi yapabilirim
bu mümkün!" diyen kapıdaki pazarlamacıya dayımın "Üstüne de oturabilir misin peki?" şeklindeki sorusu susmak bilmez pazarlamacıyı konuşamaz duruma getirdi.

Ağrıyan dizim için devlet hastanesine gidip gelirken
sıraydı
randevuydu
röntgendi
MR'dı
kan tahliliydi koştururken günler geçti ve ben sonuçları doktora gösteremeden dizimin ağrısının geçtiğini farkettim. Tıp ilerledi dedikleri bu olsa gerek!

Everest’in eteklerinde İrlanda ikinci lig takımlarının flama ve bayraklarının dahi olduğu bara
bizden de olsun
Türk dokusu bulunsun diye astığım Fenerbahçe formamın üzerine “.......... Fener!” yazan eleman
Allah belanı versin.

Babamın karşı komşusu hakkında yorumu: "Bu adam da çok kılıbık. Ben ne zaman balkonu yıkasam
o da çamaşır asıyor." Canım babam
eski kazak erkeklerden kim kaldı senden başka!

Haftanın 5 günü dışarıdan yemek isteyen
geri kalan iki günde de makarna ve tavuk dışında bir şey yapmayı beceremeyen karım
dün akşam Yemekteyiz programına başvuracağını söyledi. Hala gülüyorum...

Bir tanıdığımızın 10 yaşındaki oğlunun Google'da arattığı cümle: "Çıplak kadın resimleri". Çıkan sonuçlar beklentisini karşılamamış
kendisini memnun etmemiş olacak ki azmetmiş
aramaya devam etmiş: "Çırılçıplak kadın resimleri!"